background img
banner
banner

Με τεράστια επιτυχία το 20ό Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιγίου!

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΙΓΙΟΥ 1933

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 20ό Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο η Χορωδία Αιγίου 1933 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής, διοργάνωση που αποτελεί πλέον θεσμό για το Αίγιο!

Οι χορωδίες που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, ήταν: Χορωδία Ωδείου Ναούσης, Χορωδία Αρμονία Καλαμάτας, Χορωδία Πανεπιστημίου Πατρών, Χορωδία Αιγίου 1933. Όλες οι Χορωδίες τραγούδησαν άψογα το ρεπερτόριο τους και εισέπραξαν παρατεταμένα και ηχηρά χειροκροτήματα από το ακροατήριο στο κατάμεστο θέατρο της Φιλαρμονικής Αιγίου, με όρθιους θεατές ακόμα και στο φουαγιέ του θεάτρου! Δικαίωση απόλυτη του κόσμου προς τη Χορωδία Αιγίου 1933 για το πολιτιστικό της έργο. Σε όλο αυτό τον κόσμο, καθώς και στους χορηγούς, η Χορωδία Αιγίου –μέσω ανακοίνωσής της -απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες.

Την έναρξη του Φεστιβάλ έκανε ο Μαέστρος της Χορωδίας Αιγίου κ. Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος, καλωσορίζοντας τις φιλοξενούμενες χορωδίες και ευχήθηκε σε όλους τους συντελεστές καλή επιτυχία. Σε κάθε ερμηνεία χορωδιακού έργου από τις Χορωδίες, το κοινό επιβράβευε τους χορωδούς με χειροκροτήματα και «μπράβο». Από τη Χορωδία Αιγίου για άλλη μία φορά οι εξαιρετικές σολίστ της, Μαρία Πεττεμερίδου και Αγγέλα Αντωνιάδη, συνεργαζόμενες τέλεια με το χορωδιακό σύνολο, έκλεψαν τις εντυπώσεις του κόσμου. Η συνοδεία στο πιάνο της πιανίστας Χριστίνας Αποστολοπούλου, ήταν άψογη.
Έτσι, αφήνοντας μία μελωδική γεύση, έκλεισε το επί 20 χρόνια συνεχιζόμενο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αιγίου, που έχει γίνει θεσμός για την πόλη, με την ευχή να πραγματοποιηθεί και το 21ο του χρόνου, με ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο και επιτυχία.

Επακολούθησε δείπνο στο κέντρο «Maritimo» στην Άκολη Αιγίου για όλες τις Χορωδίες όπου γλέντησαν και διασκέδασαν!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr