background img
banner
banner

Πανηγυρικά ο Στράτος Βαρδάκης νέος πρόεδρος στο Ν.Π.Δ.Δ.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ, ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ.

Συνεδρίασε, εκτάκτως σήμερα το απόγευμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια διάταξη την εκλογή νέου προέδρου και αντιπροέδρου στο Νομικό Πρόσωπο ” Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία” του Δήμου Αιγιαλείας, μετά τις παραιτήσεις των Χρήστο Σπηλιωτόπουλου (πρόεδρος), Περικλή Παπαγιαννακόπουλου(αντιπρόεδρος), Στράτος Βαρδάκης( αναπληρωτής αντιπρόεδρος) αλλά και δύο μελών του Δ.Σ.  Γ. Ρούσσος και Τ.  Ανδριόπουλος.

Με παρόντες 11 δημοτικούς συμβούλους από την πλειοψηφία (Μπούνιας, Βαρδάκης, Ψυχράμη, Θανασούλιας, Χριστόπουλος Βασ. του Γ., Παπαχριστοπούλου, Γιοβάς, Σπηλιωτόπουλος, Καλαμίδας, Κυριακόπουλος, Μαρινόπουλος) και 7 συμβούλους από τη μείζονα μειοψηφία (Θεοδωρακόπουλος, Φιλιππόπουλος, Κωνσταντίνου, Παναγιωτακόπουλος, Σπηλιόπουλος, Ανδρουτσόπουλος, Τομαράς) και έναν από την ελάσσονα μειοψηφία (Μπούρδος), ξεκίνησε η συνεδρίαση με το δήμαρχο Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλο, να προτείνει για νέο πρόεδρο του Ν.Π.Π.Δ  το δημοτικό σύμβουλο Στράτο Βαρδάκη και αντιπρόεδρο τον πρόεδρο της Τ.Κ. Μελισσίων,  Γιάννη Καρανικόλα.

Για μέλη προτάθηκαν στις θέσεις των παραιτηθέντων, ο Άγγελος Ματθαίος και ο Χαράλαμπος Πράσινος, ενώ και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, θα είναι ο δεύτερος εκπρόσωπος της πλειοψηφίας μαζί με το Βαρδάκη στο Νομικό Πρόσωπο.

Η πρόταση του δημάρχου πέρασε κατά πλειοψηφία με κάποιους συμβούλους από την αντιπολίτευση να ψηφίζουν “παρών”, και το Δ. Μπούρδο να λέει όχι στην πρόταση για τον αντιπρόεδρο.

Ο νέος πρόεδρος του ΝΠΔΔ ευχαρίστησε το Σώμα  και προσωπικά  το δήμαρχο για την τιμή και αναλαμβάνει το τιμόνι του Νομικού Προσώπου σε μια δύσκολη συγκυρία για τη δημοτική αρχή. Ο Βαρδάκης όμως δήλωσε  έτοιμος για την πρόκληση αφού καλείται να συνεχίσει το έργο δύο επιτυχημένων προέδρων της θητείας Παναγόπουλου, του Περικλή Παπαγιαννακόπουλου και του Χρήστου Σπηλιωτόπουλου, με το δεύτερο να αφήνει ως βαριά παρακαταθήκη τη  λειτουργία του Κολυμβητηρίου.

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr