background img
banner
banner

PLAY OFF: Στο Ριόλο ο …παράδεισος κι η κόλαση

Ο ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Με την αυλαία των αγώνων play off, θα κριθεί ο πρωταθλητής της Α΄ κατηγορίας, που παράλληλα θα κερδίσει και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Για το συγκεκριμένο προνόμιο παίζουν τώρα δυο ομάδες σε διαφορετικά γήπεδα.
Στο γήπεδο Ριόλου ο Πανμοβριακός αν και έχασε την περασμένη Τετάρτη 1-3 από την Αναγέννηση, εξακολουθεί να διατηρεί την κατάσταση στα χέρια του, χωρίς οπωσδήποτε να αναζητά συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Υποδέχεται τον αδιάφορο τώρα Αετό Π., με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να πανηγυρίσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία και παράλληλα την παρθενική συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική.
Το καταστροφικό σενάριο που διατηρεί φυσικά λιγότερες πιθανότητες, είναι να μην κερδίσει ο Πανμοβριακός τον Αετό Π. και στο άλλο παιχνίδι να κερδίσει η Αναγέννηση Π. τη Θύελλα Π., αρπάζοντας την πρωτιά με όλα τα άλλα σημαντικά προνόμια που συνδυάζει.
Η Αναγέννηση πραγματοποιώντας τη σπουδαία νίκη σε βάρος του Πανμοβριακού την προηγούμενη 5η αγωνιστική, άνοιξε ένα …παράθυρο ελπίδας, έβαλε ενδιαφέρον στην αυλαία των play off, πρόσθεσε άγχος στον Πανμοβριακό.
Πάντως στο Ριόλο το ερχόμενο Σάββατο, αναμένεται πανηγυρική ατμόσφαιρα και δυναμική συμπαράσταση από τους φιλάθλους της περιοχής, που ανυπομονούν να δουν για πρώτη φορά τον Πανμοβριακό στην Γ΄ Εθνική.

Μόνο νίκη θέλει η Αναγέννηση με τη Θύελλα Π. και δεν …φτάνει

Επόμενη 6η αγωνιστική
Σάββατο 26/05 -18:00
Πανμοβριακός – Αετός: Καλύβας
Θύελλα – Αναγέννηση: Τζαγκαράκης

Βαθμολογία play off σε 5 αγ
Ομάδες βαθ. γκολ
Πανμοβριακός 11 8-7
Αναγέννηση Π. 10 11-7
Θύελλα Π. 8 7-7
Αετός Π. 5 4-9


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr