background img
banner
banner

Σύλλογος Αλυκής : “Οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους”

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ  ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΥΚΗΣ

Την αγανάκτηση του εκφράζουν για μια ακόμη φορά τα μέλη του Συλλόγου Αλυκής για το θέμα των απορριμμάτων, ζητώντας από τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Σύλλογος με αφορμή πυρκαγιά που ξέσπασε σε κάδους στην παραλία της Αλυκής αναφέρει πως  : ” Την Τετάρτη το βράδυ είχαμε την εκδήλωση πυρκαγιάς σε κάδους απορριμμάτων. Την ώρα όμως του γεγονότος, δεν είχε αέρα και υπήρχε κόσμος στην παραλία που πρόλαβε τη φωτιά να μην επεκταθεί και δημιουργήσει δυσκολότερες καταστάσεις. Πρόλαβε όμως η φωτιά, να αφήσει αποκαΐδια που έχουν δυσοσμία και δημιουργούν μία αποκρουστική εικόνα στην περιοχή.”

Με το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, και τα σκουπίδια να σχηματίζουν βουνά στην πολυσύχναστη παραλία της Αλυκής, ο Σύλλογος Αλυκής μέσω δελτίου Τύπου – καταγγελία τονίζει : ”  Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση, και  Προσκαλούμε κάθε αρμόδιο φορέα, Δήμο, Περιφέρεια, Πυροσβεστική, Εισαγγελία, να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πριν συμβεί κάτι χειρότερο, που θα σημάνει δυσφήμιση της περιοχής μας, κίνδυνο απώλειας της Γαλάζιας Σημαίας της Αλυκής, καταστροφή του Βιοτόπου και περιουσιών, ακόμα και πιθανή απώλεια ανθρώπινων ζωών, λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής. Μιας περιοχής που δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής, αλλά ούτε κάθετοι δρόμοι για πρόσβαση των πυροσβεστικών μέσων, αντίθετα υπάρχουν πολλά εύφλεκτα υλικά και ισχυροί άνεμοι.”

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr