background img
banner
banner

Συνεδρίαση στην Ζάκυνθο

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ Ν.Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος θα πραγματοποιήσει διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της για πρώτη φορά στο νησί της Ζακύνθου, το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 19:00. Κατά την συνεδρίαση θα διεξαχθεί συζήτηση με τις τοπικές αρχές και τους φορείς, για τοπικά και γενικότερα προβλήματα που απασχολούν τους εμπόρους και επιχειρηματίες.

Η Ομοσπονδία, που έχει ως μέλη της 60 εμπορικούς συλλόγους, αποτελεί την μεγαλύτερη Ομοσπονδία σε όλη την Ελλάδα εκπροσωπώντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Είναι δε μέλος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) και έχει ως αντικείμενο την προώθηση και την επίλυση θεμάτων που αφορούν την εμπορική τάξη και συμβάλλει με τους αγώνες της στην ανάπτυξη του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας.

Η συνεδρίαση της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Διοικητήριο).


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr