background img
banner
banner

Την Δευτέρα η ετήσια γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου

ΘΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Η ετήσια εορτή του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 28 Μαΐου, ημέρα του Αγίου Πνεύματος, οπότε και τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα για την ετήσια γιορτή του. Στις 9.20π.μ, στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Τρυπητής, θα τελεστεί θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, στην οποία θα χοροστατήσει και θα ιερουργήσει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.

Μετά το τέλος της δοξολογίας, η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου θα τιμήσουν, όπως κάθε χρόνο, δύο σημαντικές προσωπικότητες, οι οποίες έχουν ξεχωρίσει για το ήθος και την προσφορά τους στον τόπο μας. Τιμητική Πλακέτα θα δοθεί στην οικογένεια του αποβιώσαντα Τάκη Κουνινιώτη, «Πατριάρχη της σταφίδας», διαπρέποντος εμπόρου και βιομηχάνου, λάτρη της Αιγιάλειας και εκλεκτού πολίτη κατά την διάρκεια του βίου του. Τιμητική πλακέτα, επίσης, θα αποδοθεί στον Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Κοτρωνιά, Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού Αχαΐας, για την συνεισφορά και την άψογη συνεργασία του με την Διοίκηση του Συλλόγου για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στο θέμα της παραοικονομίας της λαϊκής αγοράς και γενικότερα των προβλημάτων της Αιγιάλειας.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ., θα δεχτούν τους καλεσμένους τους για καφέ – γλυκό στο café Del Mar/ Αλεξίου (1ος όροφος), παραλία Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr