background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Την Κυριακή αρχίζουν τα play off

ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΖΑΒΛΑΝΙ

Οι αναμετρήσεις των 4αθλητών στους τρεις ομίλους, αρχίζουν από το ερχόμενο Σάββατο. Ο εκπρόσωπος από τον όμιλο Αιγίου (3ο), θα διεκδικήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο την ομάδα του Ζαβλανίου. Τα παιχνίδια αυτά που αφορούν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, την οποία θα κερδίσουν οι δυο πρώτοι της τελικής βαθμολογίας, διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα.
Το πρώτο παιχνίδι αυτής της σειράς των τριών αναμετρήσεων, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου «Θ. Χρυσανθόπουλος». Πλεονέκτημα θα αποκτήσει τυχόν νικητής από τη συνάντηση ανάμεσα στον Φοίνικα Σαλμενίκου και το Ζαβλάνι, λίγο πριν την διεξαγωγή των άλλων δυο αγώνων που ακολουθούν και είναι: Ζαβλάνι – Δόξα Χαλανδρίτσας την μεθεπόμενη Κυριακή 20/05 στα Βραχνέικα και για την τελευταία 3η αγωνιστική θα παίξουν σε γήπεδο που ακόμα δεν έχει οριστεί: Δόξα Χαλανδρίτσας – Φοίνικας Σαλμενίκου.

Τα μπαράζ για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία
Κυριακή 13/05 Φοίνικας – Ζαβλάνι (Αγ. Βασίλειος): Καδδάς
Κυριακή 20/05 Ζαβλάνι – Δόξα Χαλ. (Βραχνέικα)
Κυριακή 27/05 Δόξα Χαλ. – Φοίνικας

Ξεκινούν τα play out στον όμιλο Αιγίου
Τελειωμό δεν έχει το πρωτάθλημα και στις ομάδες των ομίλων της Β΄ κατηγορίας, οι οποίες κατέχουν τις θέσεις 12 έως και 15. Οι κάτοχοι των 4 αυτών βαθμολογικών θέσεων, θα δώσουν μεταξύ τους διπλούς αγώνες μπαράζ ώστε να ξεκαθαριστεί ποια θα είναι η τελευταία ομάδα των βαθμολογιών που θα προκύψουν, η οποία θα καταλήξει στην Γ΄ κατηγορία.
Εκτός από τα τρία συνολικά σωματεία (ένα από κάθε όμιλο) που θα υποβιβαστούν, θα τους ακολουθήσει ακόμα μια ομάδα, η οποία στις βαθμολογίες των τριών ομίλων, συγκριτικά θα είναι η χειρότερη.
Στον όμιλό μας σημαντικό βαθμολογικό πλεονέκτημα διατηρεί η Αργυρά, αφού μπαίνει στην εκκίνηση των play out έχοντας στην κατοχή της 5 πόντους. Έναν βαθμό έχει ο Αχιλλέας Καμαρών, χωρίς βαθμούς είναι: Αιγείρα και Αναγέννηση.
Στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ η Αργυρά υποδέχεται στο Προάστειο την Αιγείρα, στοχεύοντας τη νίκη που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή.
Ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας είναι το παιχνίδι της Αβύθου. τόσο για την κατάληψη των δυο προνομιούχων θέσεων, όσο και για την αποφυγή της 4ης θέσης, αλλά και της 3ης που θα είναι καταδικαστική, στον κάτοχο των λιγότερων βαθμών σε σχέση με τους άλλους δυο ομίλους.
Η Αναγέννηση αντιμετωπίζει λοιπόν στην Άβυθο τον Αχιλλέα Καμαρών, ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια στα μεταξύ τους παιχνίδια, ξεχνώντας το τι συνέβη στο πρωτάθλημα, αφού δεν θα έχει κάποια συσχέτιση με τα παιχνίδια των play out.

Κυριακή 13/05 -18:00
Αργυρά – Αιγείρα: Σαφαρίκας
Αναγέννηση – Αχιλλέας: Ντάβλα

Βαθμολογία play out
Ομάδες βαθ Αργυρά 5
Αχιλλέας 1
Αιγείρα 0
Αναγέννηση 0

Στην Αγυιά παίζεται μια
ακόμα άνοδος στη Β΄ κατηγορία
Η Προοδευτική που έκανε την υπέρβαση στα παιχνίδια μπαράζ απέναντι σε Παναχαϊκό, Περιβόλα και ΑΕΚ Π, αν και στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος είχε βρεθεί στην χειρότερη θέση, παίρνει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδό της στη Β΄ κατηγορία.
Στο γήπεδο της Αγυιάς θα τεθεί την Κυριακή 13/05 αντιμέτωπη με την επίσης 5η ομάδα του 1ου ομίλου που είναι η Γαλήνη, σε ένα καθοριστικό νοκ άουτ παιχνίδι, το οποίο για τον …φόβο της παράτασης, θα ξεκινήσει στις 17:30. Διαιτητής ο Νίκος Μέρμηγκας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr