background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πιο δυνατή η Θύελλα Αιγίου, επιστρέφει το Διακοπτό

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑ

Το μοντέλο των δυο ομίλων, που θα αποτελούνται από 12 ομάδες περιμένουμε από τον Σεπτέμβρη, για να δούμε πως θα λειτουργήσει ξανά ύστερα από 16 χρόνια. Αισιόδοξη δηλώνει η διοικούσα αρχή για την αγωνιστική του επιτυχία, με υπέρ και κατά το αναφέρουν σε έναν πρόωρο χαρακτηρισμό οι συμμετέχοντες.
Το σίγουρο κέρδος είναι η μείωση των χιλιομετρικών αποστάσεων, καθώς και οι περισσότερες ευκαιρίες που μπορούν να δοθούν στους στόχους που έχουν τεθεί από το κάθε σωματείο.
Τα γεωγραφικά κριτήρια φέρνουν στον ίδιο όμιλο τις ομάδες της Αιγιάλειας, με τον πρωτάρη Φοίνικα και το Διακοπτό να έρχονται να κάνουν παρέα στη Θύελλα Αιγίου, η οποία συνεχίζει για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Θύελλα Αιγίου: Ακόμα πιο δυνατή στη νέα σεζόν

Οι αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών από την Θύελλα Αιγίου, την υποχρέωσαν σε μια δύσκολη χρονιά. Μπορεί να μην κατάφερε να αποφύγει τα μπαράζ παραμονής, εξήλθε όμως απ’ αυτά πιο δυνατή, πιο θαρραλέα, με υποσχέσεις και αισιόδοξες προοπτικές για την επόμενη σεζόν.
Το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου έδειξε να ταιριάζει «γάντι» στην καλογυμνασμένη Αιγιώτικη ομάδα και ο Κυριάκος Αθανασίου μαζί με τον έμπειρο Νίκο Διαμαντόπουλο που γνωρίζει πολύ καλά τα …κατατόπια από την συνεργασία του με τον Παναιγιάλειο, κέρδισαν τα παιχνίδια, τις εντυπώσεις, την παραμονή, καθώς και την εμπιστοσύνη των αρκετών φιλάθλων που παρακολούθησαν, για μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον.

Φοίνικας Σαλμενίκου: Προτεραιότητα ο προπονητής

Προχωρούν οι διαδικασίες για την συγχώνευση του Φοίνικα με την Ζήρια / ΤΑΔ ’93. Από κει και ύστερα απομένει το …γραφειοκρατικό μέρος για την ένωση των δυο σωματείων της Δυτικής Αιγιάλειας, με απαραίτητες παράλληλα τις επαφές των μελών της νέας διοίκησης, η οποία με τη σειρά της θα ενωθεί σε ένα σώμα, από διοικητικά στελέχη των δυο σωματείων.
Σε προτεραιότητα έχει τεθεί το θέμα του προπονητή. Έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές με τους υποψήφιους, με την τελική απόφαση να αναμένεται στις επόμενες μέρες.

Διακοπτό: Λήξη συνεργασίας με Τρίψα

Τυπικού χαρακτήρα ήταν περισσότερο το ραντεβού του Σαββάτου, ανάμεσα στον πρόεδρο του Διακοπτού Δημήτρη Λίβα και τον προπονητή Μιχάλη Τρίψα. Οι δυο πλευρές σχεδόν είχαν αποφασίσει να βαδίσουν σε ξεχωριστούς δρόμους, πράγμα που ενθαρρύνθηκε περισσότερο στον μεταξύ τους διάλογο.
Με κοινή αιτιολογία ότι ο κύκλος τους ολοκληρώθηκε, χώρισαν όμορφα κι αγαπημένα.

Ανανεώσεις στον Άρη Π.

Δυο από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της περυσινής σεζόν, κατόπιν συνάντησης με την διοίκηση του Άρη, ανανέωσαν νωρίς τη συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τους Χρήστο Δριμάλα και Παναγιώτη Σούφη, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πορεία του Άρη.
Οι επαφές διοίκησης ποδοσφαιριστών συνεχίζεται και αναμένεται η ανανέωση επίσης με τον περυσινό σκόρερ των «κόκκινων» Παναγιώτη Βασιλόπουλο, αλλά και τους υπόλοιπους που απετέλεσαν το περυσινό έμψυχο υλικό.
Προτεραιότητα στον πάγκο του Άρη έχει ο Χρήστος Τσίκας, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η περυσινή σεζόν.

Βιάζονται για το ρόστερ στον Πήγασο

Να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα με τις ανανεώσεις έχουν βάλει σκοπό στον Πήγασο. Τόσο στις μικρές ηλικίες, όπως με τον Φώτη Γιαννόπουλο που πέρυσι είχε εξαιρετική χρονιά στην πρώτη του εμφάνιση στην Α΄ κατηγορία σημειώνοντας 5 τέρματα, όσο και με τους έμπειρους, όπως ο Γιάννης Ανδριόπουλος που ως παλαιότερος αποτελεί την …σημαία της ομάδας του Μπεγουλακίου, φορώντας άλλωστε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού μαζί με τους Αθανασόπουλο, Μπαλάση.

Κυριάκος Αθανασίου: «Ανανεώνουμε σε ρόστερ και διοίκηση»

Μαζί με τον φίλαθλο κόσμο, μεγάλη ικανοποίηση αισθάνθηκε και ο Κυριάκος Αθανασίου. Ο ίδιος πιστεύει ότι η καλή προπόνηση και η πίστη μέσα από την καλή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, έφερε το θεμιτό αποτέλεσμα.
Και συμπληρώνει: «Αποκαταστήσαμε την τάξη στα play out, αφού όπως όλοι είδαμε θα ήταν κρίμα να πέσει αυτή η ομάδα. Σημαντικός ο παράγοντας γηπέδου, το άθροισμα των εμπειριών που είχαν συλλέξει τα παιδιά όλη τη χρονιά, στοιχεία που αποδείχθηκαν πολύτιμα στη …ρώσικη ρουλέτα των μπαράζ.»

Για την ενίσχυση στη Θύελλα Αιγίου

«Κοιτάζουμε για τυχόν προσθήκες σε 4 θέσεις: Τερματοφύλακα, δυο αμυντικούς εκ των οποίων ο ένας κεντρικός και ένας επιθετικός.
Παράλληλα επιδίωξή μας είναι να κάνουμε ακόμα πιο δυνατό και το ΔΣ της Θύελλας. Μάλιστα έχουμε δεχτεί κάποιες προσεγγίσεις από ανθρώπους που έχουν αγαπήσει και σεβαστεί τη δουλειά και τις προσπάθειές μας.
Θέλουν να έρθουν κοντά μας, πλαισιώνοντας, ενισχύοντας και ανανεώνοντας το συμβούλιο, που όμως διατηρεί σταθερά την ίδια φιλοσοφία.»

Για το υπάρχον ρόστερ και τις πιθανές απώλειες

«Αυτή τη στιγμή το έμψυχο υλικό μας υπολογίζεται σε 15 περίπου παιδιά. Λειτουργώντας με νεαρές ηλικίες αναμενόμενο είναι να υπάρχουν κάθε χρόνο κάποιες απουσίες, εξ’ αιτίας σπουδών, στρατιωτικού και τα γνωστά.
Πρώτη μας δουλειά για να «μπαλώσουμε» τις απουσίες που θα προκύψουν ήταν και θα είναι η προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες. Στην αγωνιστική σεζόν που πέρασε για παράδειγμα, είχαμε μαζί μας τους Κώστα Αθανασίου και Κώστα Μαραγκό.»

Για την φετινή προώθηση στις Ακαδημίες

«Χωρίς να έχουμε καταλήξει σε όλες τις επιλογές μας από τις Ακαδημίες, σίγουρο είναι ότι θα κληθούν να υπηρετήσουν την μεγάλη ομάδα, τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2003 και είναι οι: Γιώργος Φιλιππάτος και Δημήτρης Πλατυκώστας.

Στο τουρνουά που οργανώνει η ΕΠΣ Αχαΐας από την επόμενη Παρασκευή κι εμείς συμμετέχουμε σε όμιλο με αντιπάλους (γεννηθέντες 2001-2002): Νίκη Προαστείου, Δαβουρλή, Θύελλα Πάτρας, Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακό Λειβαδιάς, δεν αποκλείεται να δούμε ακόμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, που μπορεί να μας πείσει ότι ήρθε η ώρα του να κερδίσει το εισιτήριο για την προετοιμασία της πρώτης ομάδας.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr