background img
banner
banner

Άνθρωπο δίχως… τσίπα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

Τα όσα ένας ιερέας από την Νιγρίτα Σερρών σημειώνει για τον πρωθυπουργό, δημοσιοποιεί και προσυπογράφει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Μιλώντας για το «θαρραλέο διάβημα» του πατρός Γεωργίου, ο Μητροπολίτης δηλώνει μεγάλη χαρά και ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «άνθρωπο δίχως ίχνος τσίπας» και «ορκισμένο για την καταστροφή του Ελληνοχριστιανικού μας Πολιτισμού!».

΄΄Μακάρι όλοι οι ιερείς μας να είχαν το θάρρος του πατρός Γεωργίου! Μακάρι κι εμείς οι Ιεράρχες, οι κορυφαίοι της Εκκλησίας, να είχαμε το θάρρος να πούμε κατά πρόσωπο στον άθεο Πρωθυπουργό, «ότι όχι μόνο η Μακεδονία είναι Ελληνική, αλλά και η Ελλάδα είναι Μακεδονική!». Μακάρι, επίσης, κι εμείς οι Ιεράρχες, οι κορυφαίοι της Εκκλησίας, να είχαμε το θάρρος να πούμε στον ακόρεστο για καταστροφή της Ελλάδος Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα τα λόγια του π. Γεωργίου: «Μην πουλήσετε λοιπόν το όνομα της Μακεδονίας μας, τουτέστιν την Ελλάδα μας! Μην μας υβρίζετε κ. Πρωθυπουργέ εσείς και η παρέα σας! Δεν είμαστε ούτε ανόητοι ούτε φασίστες!»΄΄, αναφέρει ο Μητροπολίτης!

Τέλος, απευθυνόμενος στον ιερέα, σημειώνει: Αγαπητέ μου π. Γεώργιε, δεν Σας γνωρίζω! Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να Σας συγχαρούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας! Μας συγκινήσατε! Μας εδιδάξατε! Προσυπογράφουμε το διάβημά Σας. Ο Χριστός μας να Σας ευλογή!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr