background img
banner
banner

Διάρρηξη στο Αγροτικό Ιατρείο Ροδοδάφνης και στο πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 

Διπλό χτύπημα διαρρηκτών το βράδυ της Τετάρτης, με αγνώστους να επιχειρούν να διαρρήξουν αρχικά το Αγροτικό Ιατρείο της Ροδοδάφνης και στη συνέχεια το πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι άγνωστοι κατάφεραν να μπουν στο χώρο του Αγροτικού Ιατρείου στη Ροδοδάφνη, γύρω στις 12:00, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Αφού εισήλθαν στον εσωτερικό χώρο του ιατρείο, παραβιάζοντας με λοστό τόσο την εξωτερική, όσο και την εσωτερική πόρτα, οι άγνωστοι “έβαλαν στο μάτι” το air condition το οποίο προσπάθησαν να αφαιρέσουν, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν. Για μην φύγουν όμως με αδειανά τα χέρια, οι άγνωστοι άρπαξαν κάποια από τα προσωπικά αντικείμενα του ιατρού και μικροσυσκευές όπως μια καφετέρια αλλά και το τηλεχειριστήριο του air condition.

Και αφού η διάρρηξη στο Αγροτικό Ιατρείο δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα οι άγνωστοι δράστες, είπαν να περάσουν μια βόλτα και από το πρώην Δημαρχείο Συμπολιτείας με την ελπίδα εκεί να σταθούν πιο τυχεροί. Σπάζοντας ένα μικρό παραθυράκι του υπογείου κατάφεραν να μπουν στο δημοτικό κατάστημα, τότε όμως χτύπησε ο συναγερμός και έτσι οι δράστες πρόλαβαν να διαφύγουν. Στο σημείο έφτασε άμεσα τόσο η αστυνομία όσο και ο αντιδήμαρχος Δυτ. Αιγιάλειας Μιχ. Κυριακόπουλος, όπου διαπίστωσαν πως οι άγνωστοι είχαν φύγει χωρίς να πάρουν τίποτα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr