background img
banner
banner

Δυνατές συγκινήσεις στο «Παραμύθι χωρίς όνομα»

ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

Μία εξαιρετική παράσταση ετοίμασαν και παρουσίασαν το βράδυ του Σαββάτου οι μαθητές του Γυμνασίου Διακοπτού στο πλαίσιο του προγράμματος Θεατρικής Παιδείας. Επρόκειτο για το έργο «Παραμύθι χωρίς όνομα» που τα παιδιά «σημάδεψαν» με τις ερμηνείες τους, για να αποσπάσουν στο τέλος το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα επισημαίνει ένας εκ των θεατών, ο κ. Άγγελος Μητρόπουλος: ΄΄Τα παιδιά το ζουν το έργο δεν το παίζουν… Το ένα καλύτερο από το άλλο. Μεταδίδουν στους θεατές τα συναισθήματα , γελούν μαζί τους, κλαίνε μαζί τους , δακρύζω κι εγώ κάποια στιγμή… Μια ολοκληρωμένη καλοδουλεμένη Θεατρική παράσταση από παιδιά με ταλέντο, προσπάθεια , αγάπη για το Θέατρο… Παιδιά με θεατρική παιδεία! Το Γυμνάσιο Διακοπτού στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης και προγράμματος Θεατρικής Παιδείας χωρίς καμία χρηματοδότηση , όπου καθηγητές και μαθητές αφιέρωσαν τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους, Σαββατοκύριακα , Γιορτές και Σχόλες όπως είπε και η διευθύντρια του σχολείου οργάνωσαν, δούλεψαν και παρουσίασαν αυτή την καταπληκτική παράσταση που μας καθήλωσαν μιας και το έργο Επίκαιρο και σημερινό μας θύμιζε τη σκληρή πραγματικότητα. Τα τραγούδια της παράστασης αποδόθηκαν από την ορχήστρα του σχολείου ( μαθητές και καθηγητές ) σε ένα αρμονικό δέσιμο με το όλο δρώμενο. Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους Καθηγητές , Μαθητές και Γονείς. Συγκινητική ήταν η στιγμή που οι μαθητές ηθοποιοί ευχαρίστησαν την Διευθύντριά τους και τους Καθηγητές τους με λόγια που μόνο παιδικές άδολες ψυχές μπορούν να μεταχειριστούν΄΄.

Μάλιστα, ο κ. Μητρόπουλος παρατήρησε και το εξής: ‘’Από όλο αυτό το εγχείρημα και τους δεκάδες όρθιους θεατές διαπιστώθηκε πόσο μεγάλη ανάγκη έχει το Διακοπτό από μια Θεατρική Σκηνή μόνιμη, όπου η Θεατρική Ομάδα Διακοπτού αφού στελεχωθεί και από αυτά τα ταλαντούχα παιδιά, θα μπορεί στο Στέκι της να οργανώνει παραστάσεις για όφελος όλων μας. Απαίτηση λοιπόν όλων είναι ο χώρος αυτός έτσι όπως ήδη έχει διαμορφωθεί και όπως σχεδιάζεται από Την Θεατρική Ομάδα να ολοκληρωθεί άμεσα και να τους παραχωρηθεί , όπου βέβαια θα μπορούν να διοργανώνονται και άλλου είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr