background img
banner
banner

Ενημερωτική εκδήλωση από την «Ελεύθερη Πατρίδα» στο Αίγιο

ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ «ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»

Οι Ενεργοί Πολίτες Αιγιαλείας προσκαλούν την πολιτική παράταξη «Ελεύθερη Πατρίδα» στο Αίγιο Την Δευτέρα 18 Ιουνίου, στις 7.30μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Κανελλοπούλου 10). Η Ελεύθερη Πατρίδα θα παρουσιάσει στους πολίτες του Αιγίου το σχέδιο πολιτικής δράσης της.

Την εκδήλωση θα ανοίξει, ως συντονιστής, ο Δημήτριος Καΐπης, επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Αιγιαλείας. Στη συνέχεια θα γίνει μια αρχική γεωπολιτική ανάλυση από τον Ιωάννη Μήτσιο (πολιτικό επιστήμονα-διεθνολόγο), ενώ κύριος ομιλητής θα είναι ο Ιωάννης Δρακωνάκης (αντιστράτηγος ε.α. – επίτιμος διοικητής Ι Μεραρχίας Ειδικών Δυνάμεων). Χαιρετισμό θα απευθύνουν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της Παράταξης, Σταύρος Μιχαλόπουλος, δικηγόρος και Νικόλαος Ταμουρίδης, αντιστράτηγος ε.α. – επίτιμος Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Οι πολίτες του Αιγίου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τοποθετήσεις και ερωτήσεις για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. ΄΄Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση΄΄, αναφέρεται εκ μέρους των Ενεργών Πολιτών.

Οι πολίτες του Αιγίου θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τοποθετήσεις και ερωτήσεις για τα εθνικά μας θέματα, τους εξωτερικούς και εσωτερικούς εχθρούς της Ελλάδας, τη νέα παγκόσμια τάξη, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα θέματα οικονομίας, το χρέος, τις τράπεζες, το νόμισμα, το Σύνταγμα, τη Δικαιοσύνη, την τιμωρία των ενόχων, την Παιδεία, το μεταναστευτικό, τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr