background img
banner
banner

ΑΕ Φοίνικας/ Ζήριας η …βάπτιση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Το καλοπροαίρετο της απόφασης να βαδίσουν από κοινού, εκφράζουν μέσα από ανακοινώσεις τους τα γειτονικά σωματεία Φοίνικα Σαλμενίκου και Ζήριας / ΤΑΔ ’93.

Ο Φοίνικας ως σημερινός «κάτοικος» Α΄ κατηγορίας, είχε τον πρώτο λόγο στην ονομασία του νέου σύνθετου σωματείου, βάζοντας, αν και με μικρότερη ιστορία στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.  Οι άνθρωποι της Ζήριας βεβαίως, είδαν από την αρχή τη δυναμική αυτής της συγχώνευσης και χάρηκαν ιδιαίτερα για την επικύρωση της συμφωνίας.

Το επίσημο της συγχώνευσης έδωσε την ευκαιρία και την αφορμή για κάποιες τελευταίες κουβέντες σε Φοίνικα και Ζήρια, πριν έρθει η ώρα για τις από κοινού αποφάσεις.

Ζήρια / ΤΑΔ ’93: “ Είμαστε γειτονικά χωριά με τα ίδια προβλήματα και τους ίδιους στόχους”

Τα νέα οικονομικά, κοινωνικά και δημογραφικά δεδομένα μας επιβάλουν να αναζητήσουμε και να υλοποιήσουμε την ένωση των δυο γειτονικών ομάδων της περιοχής μας δημιουργώντας μια άλλη, νέα, ενιαία και με προοπτική ομάδα!

Από καιρό έχουμε συμφωνήσει στην ένωση του ΤΑΔ93/ΑΟ ΖΗΡΙΑΣ με τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟΥ και την δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα δώσει νέα ώθηση, νέα δυναμική και κυρίως βιωσιμότητα με την ένωση των δυνάμεων μας.

Είμαστε γειτονικά χωριά με τα ίδια προβλήματα και τους ίδιους στόχους. Θέλουμε ανοικτά τα σχολεία μας, ανοικτό το γήπεδο μας και παιδιά στις πλατείες των χωριών μας.

Στα πλαίσια αυτά από σήμερα 19/06/2018 το ΤΑΔ93/ΑΟ ΖΗΡΙΑΣ πλέον εξελίσσεται σε ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΟΙΝΙΚΑ-ΖΗΡΙΑΣ.

ΤΟ Δ. Σ ΤΟΥ ΤΑΔ93/ΑΟ ΖΗΡΙΑΣ

Φοίνικας Σαλμενίκου: “Με την συγχώνευση αυτή δημιουργούμε ένα νέο δυνατό αθλητικό σωματείο”

Με στόχο την βιωσιμότητα και την ενδυνάμωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας και με βασικό γνώμονα την αγάπη μας για αυτό, προχωράμε μπροστά ενώνοντας τις δυνάμεις μας, με το γειτονικό σωματείο ΤΑΔ93/ΑΟ ΖΗΡΙΑΣ καθώς οι στόχοι μας είναι κοινοί.

Με την συγχώνευση αυτή του ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟΥ και ΤΑΔ93/ΑΟ ΖΗΡΙΑΣ δημιουργούμε ένα νέο δυνατό αθλητικό σωματείο για την εξέλιξη και την προώθηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου , με την νέα επωνυμία ‘’ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΦΟΙΝΙΚΑ -ΖΗΡΙΑΣ’’. ΤΟ Δ.Σ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΑΛΜΕΝΙΚΟΥ


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr