background img
banner
banner

Η παράσταση “Γκόλφω Forever” από μαθητές της Αιγείρας

Την ειδυλλιακή παρωδία του βουνού και της στάνης “Γκόλφω Forever” του Ντίνου Σπυρόπουλου θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα Γυμνασίου – Λυκείου Αιγείρας  υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Ελένης Αποστολοπούλου, την Κυριακή 24 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του σχολείου.

“Αν το αρχικό κείμενο του Περασιάδη γράφτηκε για να αναδείξει την ανιδιοτελή αγάπη της Γκόλφως, το κείμενο του Ντίνου Σπυρόπουλου γράφτηκε για να παρωδήσει τα κακώς κείμενα της Νεοελληνικής κοινωνίας. Η Γκόλφω, που το όνομά της σημαίνει εγκόλπιον, φυλακτό δηλαδή, το φυλακτό της αγάπης, παραμένει στο έργο το μόνο ανιδιοτελές πρόσωπο, για να επιβεβαιώσει το όνομά της” σημείωσε η σκηνοθέτης κ. Ελένη Αποστολοπούλου.

“Οι κουτσομπόλες, στη βρύση του χωρίου, στο Χελμό, τρυπώνουν και παρακολουθούν τα πάντα”… Το σκίτσο της πρόσκλησης της θεατρικής παράστασης “Γκόλφω forever”, φιλοτέχνησε ο Γιώργος Μπίτσης, μαθητής της Γ’ Λυκείου του 11ου ΓΕΛ Πατρών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το   θεατρικό πέρσι είχε πάει στο φεστιβάλ της Πατρας.

Αυτά και πολλά άλλα… την Κυριακή 24 Ιουνίου, στον Προαύλιο χώρο του Φιλίππειου Γυμνασίου- Λυκείου Αιγείρας στις 09:00 το βράδυ.

Χορηγός της παράστασης  είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Αιγείρας σε συνεργασία με τους διευθυντές του σχολείου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr