background img
banner
banner

Καταγραφή δικαιωμάτων από το Δημοτικό Δίκτυο Άρδευσης

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

Σε καταγραφή των υφιστάμενων αρδευομένων αγροτεμαχίων όπου το νερό άρδευσης φθάνει στα αγροτεμάχια τους από δημοτικές υδροληψίες είτε με σωληνωτά δίκτυα είτε με αρδευτικά αυλάκια, προχωρά η Δημοτική Ενότητα Διακοπτού. Καλούνται όλοι όσοι έχουν δικαίωμα άρδευσης από το Δημοτικό Δικτύο Άρδευσης (σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας άρδευσης της κάθε περιοχής) και τα αγροτεμάχιά τους βρίσκονται στα Διοικητικά όρια της Δ.Ε. Διακοπτού (ΔΚ Διακοπτού, ΤΚ Άνω Διακοπτού, ΤΚ Ελαιώνος, ΤΚ Ελίκης, ΤΚ Ζαχλωριτίκων, ΤΚ Καθολικού, ΤΚ Κερυνείας, ΤΚ Μαμουσιάς, ΤΚ Νικολαιίκων, ΤΚ Ριζομύλου, ΤΚ Ροδιάς, ΤΚ Τραπέζης), να δηλώσουν τα αγροτεμάχια τους που αρδεύονται.

Πώς δηλώνουν τα αγροτεμάχια

Οι τρόποι που μπορούν να το κάνουν είναι οι εξής: Κύριος τρόπος δήλωσης: 1. Ηλεκτρονικά. Οι δικαιούχοι άρδευσης από το δημοτικό δίκτυο που διαθέτουν τον χάρτη με την αρδευόμενη έκταση του ΟΠΕΚΕΠΕ που φαίνονται τα όρια της αρδευόμενης έκτασης με τις συντεταγμένες τους, μπορούν να κάνουν τη δήλωση ηλεκτρονικά αποστέλλοντας μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] που να περιλαμβάνει: τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση), να αναφέρουν ποια από τα αγροτεμάχια έχουν δικαίωμα άρδευσης από το Δημοτικό δίκτυο (για παράδειγμα να αναφέρουν στο μήνυμα ότι δικαίωμα άρδευσης έχουν τα αγροτεμάχια 1 και 3), να αναφέρουν εάν είναι καταγεγραμμένοι στους αρδευτικούς καταλόγους, να αναφέρουν εάν διαθέτουν υδρόμετρο, να υποβάλλουν συνημμένα σε αρχείο pdf την ενιαία δήλωση εκμετάλλευσης μαζί με τους χάρτες που τη συνοδεύουν.

Εναλλακτικός Τρόπος δήλωσης: Στο Δημοτικό Κατάστημα (πρώην Δημαρχείο) Διακοπτού. Οι δικαιούχοι άρδευσης από το δημοτικό δίκτυο που δεν έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής δήλωσης μπορούν να προσέλθουν στο Δημοτικό Κατάστημα (πρώην Δημαρχείο) Διακοπτού από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2018 ώστε να δηλώσουν τα αγροτεμάχια τους που αρδεύονται από το Δημοτικό δίκτυο άρδευσης και να έχουν μαζί τους: Αντίγραφο της τελευταίας ενιαίας δήλωσης εκμετάλλευσης που διαθέτουν (2017 ή 2018) μαζί με τον χάρτη με την αρδευόμενη έκταση του ΟΠΕΚΕΠΕ (εάν τον διαθέτουν).

Οι χρήστες που δεν κάνουν δήλωση της εκμετάλλευσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητά τους και οποιοδήποτε στοιχείο εντοπισμού διαθέτουν (π.χ. τοπογραφικό διάγραμμα με συντεταγμένες αν διαθέτουν ή παλαιότερη δήλωση ΟΠΕΚΕΠΕ, απόσπασμα Google με τα όρια του αρδευομένου αγροτεμαχίου).

Ώρες προσέλευσης 09:00 – 14:00, Δευτέρα – Πέμπτη. Προσοχή: Η πρόσκληση αφορά μόνο τους χρήστες του Δημοτικού Δικτύου Άρδευσης. Δεν αφορά τους χρήστες από ιδιωτικές υδροληψίες, από ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ, ΑΟ Σελινούντα, υδροληψίες ομάδων ή αγροτικών συνεταιρισμών, εκτός και αν αρδεύουν και από το Δημοτικό Αρδευτικό Δίκτυο.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr