background img
banner
banner

511 στις κάλπες για το ΚΙΝΑΛ

Η ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Από τη στιγμή που έκλεισαν οι υποψηφιότητες την Τετάρτη το βράδυ, οι οκτώ συμμετέχοντες για τη νέα Τοπική Οργάνωση στο Κίνημα Αλλαγής στην Αιγιάλεια, είχαν βάλει στόχο να πιάσουν τους 500 σταυρούς τουλάχιστον.

Εφόσον στις εκλογές του Νοεμβρίου για πρόεδρο στο ΚΙΝΑΛ, είχαν ψηφίσει 1006, οι 511 που πήγαν χθες και ψήφισαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, κρίνεται ικανοποιητικό μέγεθος.

Στην καλή προσέλευση, που δυνάμωσε την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα η κάλπη να κλείσει στις 20:40 αντί για τις 20:00 που είχε ανακοινωθεί, έπαιξε ρόλο και η κόντρα στα δημοτικά, ανάμεσα σε “παναγοπουλικούς” και “καλογεροπουλικούς”.

Ο Θανάσης πήγε και ψήφισε το μεσημέρι και ο Δημήτρης το απόγευμα. Έτσι, δεν χρειάστηκε να συναντηθούν.

Στο επταμελές συμβούλιο της νέας Οργάνωσης, εκλέγονται οι Βασίλης Καρέλλης 95 ψήφους, Ντίνος Παγώνης 92 ψήφους, Παναγιώτης Γιάχος 80 ψήφους, Παναγιώτης Ανδριόπουλος 68 ψήφους, Κώστας Θανασούλιας 61 ψήφους, Αποστολοπούλου Κατερίνα 21 ψήφους, Παπαγεωργίου Μαρία με 44 σταυρούς που ισοψήφισε με τον Αρίστο Καραμάνο.

Η Παπαγεωργίου κερδίζει τη θέση λόγο ποσόστωσης γυναικών, αλλά ο Καραμάνος θα κάνει ένσταση. Τέλος, έξι ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στην κάλπη δεν είχαν σταυρό.

Τώρα μένει να μάθουμε, όταν η νέα Τοπική συγκροτηθεί σε Σώμα, ποιός θα γίνει Γραμματέας, με την Μαρία Παπαγεωργίου να είναι το φαβορί.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr