background img
banner
banner

«Μπούκαραν» σε κοσμηματοπωλείο στην Ερμού και πήραν εμπόρευμα μεγάλης αξίας!

ΤΡΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Τελειωμό δεν έχουν οι κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις σε επιχειρήσεις και σπίτια της περιοχής, σκορπώντας… φόβο και τρόμο στους πολίτες. Με πρωτοφανή θρασύτητα, άγνωστοι προχώρησαν τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Ιουνίου σε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στο κέντρο του Αιγίου, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και αφαιρώντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους…

Οι διαρρήκτες, τρεις τον αριθμό, έβαλαν στο… μάτι το κοσμηματοπωλείο «Β. Παναγόπουλος» στην οδό Ερμού και όπως προκύπτει από τις πράξεις τους, χωρίς κανένα δισταγμό, εισέβαλαν σε αυτό αφού, με την μέθοδο της οπισθοπορείας του αυτοκινήτου που επέβαιναν, παραβίασαν την βιτρίνα… κατεβάζοντας κυριολεκτικά όλη την πρόσοψη του καταστήματος. Λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει τον εξωτερικό συναγερμό. Από εκεί και πέρα, η είσοδός τους στον χώρο έμοιαζε εύκολη υπόθεση. Μπήκαν μέσα και σε ελάχιστο χρόνο αφαίρεσαν μεγάλο όγκο κοσμημάτων προκαλώντας τεράστια ζημιά στον ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, από τον θόρυβο που προκάλεσαν, έγιναν αντιληπτοί από τους περίοικους οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, ωστόσο όταν άνδρες της κατέφθασαν στο σημείο, οι δράστες είχαν φύγει, παίρνοντας μαζί τους μεγάλης αξίας εμπόρευμα του κοσμηματοπωλείου.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των αγνώστων δραστών…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr