background img
banner
banner

Παναγιώτης Καλέλλης: «Τέλος καλό. Να ξεφύγουμε πια από τα play out»

Μόνιμος κάτοικος στα μπαράζ παραμονής τα τελευταία χρόνια ο προπονητής της Αιγείρας Παναγιώτης Καλέλλης, βρήκε για μια ακόμα φορά τον τρόπο για να την …σκαπουλάρει. Να την βγάλει …καθαρή στο καθοριστικό τελευταίο παιχνίδι της Αβύθου, το οποίο αν το έχανε, θα χανόταν και από …προσώπου Β΄ κατηγορίας.
Ξεκίνησε με την χειρότερη βαθμολογία (μηδέν βαθμούς), αλλά κατάφερε έστω και με παράξενες συνθήκες, να καταλήξει στην πρώτη θέση.
Χαρακτηρίσαμε παράξενο αυτό το μίνι πρωτάθλημα, γιατί μέχρι την 5η αγωνιστική κανείς δεν είχε καταφέρει νίκη στην έδρα του, με τον τελικό απολογισμό να είναι δυο νίκες γηπεδούχων, σε σύνολο 12 αγώνων.
Για το πρωτάθλημα και τα μπαράζ της Αιγείρας, μας μίλησε ο προπονητής Παναγιώτης Καλέλλης:

Για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

«Πολλές οι φετινές αρνητικές συγκυρίες, από αφορμές κυρίως τραυματισμών και απουσιών. Για παράδειγμα ο Ροβήλος είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης από την 5η αγωνιστική που τραυματίστηκε, ήρθε να προστεθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας ανέτοιμος, λίγο πριν την έναρξη των μπαράζ.
Επίσης είχαμε παιδιά τα οποία λόγω διάφορων υποχρεώσεων, είχαν αναγκαστεί να διαμένουν μακριά από την περιοχή μας, όπως για παράδειγμα ο Παναγιωτόπουλος, με αποτέλεσμα κάπου να χαλάει το ομαδικό αθλητικό πνεύμα στους αγωνιστικούς χώρους.
Δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε τα μπαράζ παραμονής, περισσότερο δε την προτελευταία θέση της βαθμολογίας στην λήξη της κανονικής διάρκειας, που μας υποχρέωσε με μειονέκτημα βαθμών, στην εκκίνηση των μπαράζ».

Για τα play out

Μπαίνοντας στα μπαράζ, κανείς από κανέναν άλλο όμιλο δεν γνώριζε, που θα πέσει ο άτυχος κλήρος της χειρότερης 3ης θέσης, ποια ομάδα θα ακολουθούσε τους τελευταίους 4ους των τριών ομίλων.
Είχαμε λοιπόν κατά νου, ότι για σιγουριά θα πρέπει να αποφύγουμε εκτός από την 4η και την 3η θέση.
Εκείνο που μας έδωσε ώθηση και πίστη παραμονής, ήταν η επικράτηση 4-1 στο Προάστειο σε βάρος της Αργυράς. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια ακολουθούσαν ακόμα δυο στο γήπεδό μας, με Αχιλλέα και Αναγέννηση.
Πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον μια νίκη στα δυο αυτά παιχνίδια, που θα μας έφερνε πιο κοντά στην παραμονή.
Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αφού ακολούθησαν δυο ισοπαλίες (1-1), αλλά κινδυνέψαμε να χάσουμε και στις Καμάρες από τον Αχιλλέα που είχε προηγηθεί και ευτυχώς ισοφαρίσαμε 1-1, σ’ αυτό το οριακό παιχνίδι και παραμείναμε στο «κόλπο».

Για το καθοριστικό παιχνίδι της Αβύθου

Στα μισά του αγώνα είμαστε οι πρωταγωνιστές. Από μειονεκτική θέση και με παίχτη λιγότερο, η Αναγέννηση απείλησε να μας γυρίσει το παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο γήπεδο της Τέμενης, όταν έμεινε με 10 παίκτες ο Αστέρας μετά την αποβολή του Ιβάνοφ. Στη συνέχεια ήταν καλύτερος, βρέθηκε κοντά στο γκολ και στη νίκη.
Ευτυχώς για μας αυτή η ανεπιθύμητη αρνητική λειτουργία της ομάδας, δεν μας στοίχισε. Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν, αν η Αναγέννηση είχε ισοφαρίσει νωρίτερα και είχε αυτή προηγηθεί 2-1.
Τέλος καλό, όλα καλά για μας, με την ευχή να σταματήσει για μας αυτό το σερί των μπαράζ παραμονής στην κατηγορία.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr