background img
banner
banner

Την Μαρία Παπαχριστοπούλου για πρόεδρο στη ΔΗΚΕΠΑ, θέλει ο δήμαρχος

Τη δημοτική σύμβουλο και δικηγόρο, Μαρία Παπαχριστοπούλου, αναμένεται να προτείνει ο Θανάσης Παναγόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες για νέα πρόεδρο στη Δημοτική Κοινοφελή Επιχείρηση Ανάπτυξης Αιγιαλείας, στην απογευματινή τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Η κ. Παπαχριστοπούλου, που είναι σήμερα αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ, ήταν η λύση για το δήμαρχο που έβλεπε ότι το μέλος της ΔΗΚΕΠΑ, Μαρία Παπαγεωργίου, την οποία ήθελε για πρόεδρο, έβρισκε αντιστάσεις από τους νεοδημοκράτες της παράταξης, λόγω της θέσης της στο ΚΙΝΑΛ, που ήθελαν να τηρηθούν οι ισορροπίες στις θέσεις ευθύνης.

Εντωμεταξύ, στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας, πήγαν έντεκα δημοτικοί σύμβουλοι από τους δεκαοκτώ που διαθέτει η παράταξη του δημάρχου, αποδεικνύοντας το βαθύ ρήγμα, ανάμεσα σε “παναγοπουλικούς” και “καλογεροπουλικούς”.  Στο δημαρχείο πήγαν οι: Βάσω Ψυχράμη, Δημήτρης Μπούνιας, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Βασίλης Θ. Χριστόπουλος, Στράτος Βαρδάκης, Μαρία Παπαχριστοπούλου, Μιχάλης Κυριακόπουλος, Γιώργος Γιοβάς, Νίκος Θανασούλιας και Μαρία Τσουκαλά.

Η τελευταία, αρνήθηκε να παραιτηθεί από μέλος της ΔΗΚΕΠΑ, αφού θεωρεί ότι η παραίτησή της, αφορά μόνο τη θέση του προέδρου. Αντίθετη άποψη είχε ο δήμαρχος που συμβουλεύτηκε μέχρι και δικηγόρο, για το πώς θα αναγκάσει την Τσουκαλά να παραιτηθεί από μέλος, ώστε τη θέση να καταλάβει η νέα πρόεδρος που είναι αναπληρώτρια προέδρου στο ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑ.

Περισσότερα το βράδυ, στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr