background img
banner
banner

Παραίτηση Ανδριόπουλου από τη Δ.Κ. Ροδοδάφνης

Παραιτήθηκε το Σάββατο το βράδυ, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδοδάφνης Τάκης Ανδριόπουλος, όπως είχε αποκαλύψει το Protionline.gr σε δημοσίευμα της περασμένης Τετάρτης.

Ο Ανδριόπουλος που ήταν και μέλος του ΔΣ του Νομικού Προσώπου, ενοχλήθηκε επειδή ο δήμαρχος του ζήτησε την παραίτησή του, επειδή θεωρήθηκε άνθρωπος του Χρήστου Σπηλιωτόπουλου, έτσι στην επιστολή παραίτησή τους αναφέρει τα εξής:

“Ο παρακάτω υπογράφων ,Παναγιώτης Ανδριόπουλος του Ιωάννου, σας γνωστοποιώ ότι διαχωρίζω τη θέση μου από τη δημοτική παράταξη και παραιτούμαι από αυτήν, επειδή είναι πλέον φανερό ότι η δημοτική αρχή, ο Δήμαρχος και οι τοπικοί του εκπρόσωποι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, έστω και στο ελάχιστο, για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας.

Ταυτοχρόνως παραιτούμαι και από το αιρετό αξίωμα που κατέχω σήμερα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας της Ροδοδάφνης.

Δυστυχώς κ. Δήμαρχε δεν τιμήσατε την εμπιστοσύνη που σας δείξαμε εμείς και οι πολίτες που πορευτήκαμε μαζί σας, ούτε για απλή διαχείριση της καθημερινότητας. Δεν μας εκφράζει η αδιαφορία, η εγκατάλειψη ,η απραξία και τα σκουπίδια που κατάντησαν την περιοχή μας από ελκυστικό τουριστικό προορισμό σε σκουπιδότοπο. Οι γεμάτοι τεράστιους όγκους σκουπιδιών δρόμοι, τα χόρτα, τα ποντίκια και τα φίδια πήραν τη θέση των επισκεπτών και παραθεριστών, αφού η εικόνα και ο φόβος για επικείμενες αρρώστιες αποτρέπουν και δυσφημούν ολόκληρη παραθαλάσσια ζώνη, προορισμό δεκάδων χρόνων με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι προτιμήσεις τους εις βάρος τόσων επαγγελματιών μας.

Και φυσικά δεν μιλάμε για άλλες ανάγκες. Ακόμα και η αλλαγή λαμπτήρων θεωρείται κατόρθωμα. Ακούμε συνεχώς ότι φταίνε οι άλλοι.Eσείς αντιμετωπίζετε υπεροπτικά τους αιρετούς των τοπικών κοινωνιών, από τις οποίες όμως εισπράττετε αδιάκοπα τα δημοτικά τέλη και δεν αποδίδετε καμία υπηρεσία.

Τα παράπονα και η αγανάκτηση των πολιτών βρίσκουν άφαντο τον εκπρόσωπο της δημοτικής αρχής και πλήρη αδιαφορία. Το μόνο που σας ταιριάζει γάντι είναι ο στίχος του Κώστα Βάρναλη ΄΄Αχ που σαι νιότη που δειχνες πως θα γινόμουν άλλος
Επί τέλους, έστω και σήμερα αλλάξτε ρότα να περισωθεί ότι μπορεί αξιοποιώντας τις πολλές ικανότητες των συνεργατών σας.
Διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου ότι αυτή είναι μία πράξη ευθύνης απέναντι στην τοπική μας κοινωνία, όπως επίσης ότι και με την ιδιότητα του απλού πολίτη θα εξακολουθήσω μαζί με αυτούς να αγωνίζομαι όχι μόνο για τη λύση των προβλημάτων, που η σημερινή δημοτική αρχή δεν μπορεί να επιλύσει ,αλλά και για τη δημιουργία υποδομών προόδου στον τόπο μας.”

Εντωμεταξύ, τη θέση του αναμένεται να καταλάβει ο Γιώργος Παλαιολογόπουλος που έχει συνάντηση σήμερα με τον αντιδήμαρχο Δυτικής Αιγιάλειας Μιχάλη Κυριακόπουλο. Ανδριόπουλος και Παλαιολογόπουλος, είχαν ταυτιστεί με τον τ. δήμαρχο Συμπολιτείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος μάλλον θα προτιμούσε και τους δύο μακριά από την Κοινότητα αυτή την περίοδο, αλλά ο δεύτερος θέλει να πάρει το “βάπτισμα του πυρός”.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr