background img
banner
banner

΄΄Περαιτέρω μείωση των επιδοτήσεων σημαίνει παύση της καλλιέργειας της σταφίδας΄΄

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Το διοικητικό συμβούλιο του Ανεξάρτητου Αγροτικού Συλλόγου Αιγιάλειας παρακολουθεί και κρούει τον κώδωνα του κίνδυνου για τις μεγάλες περικοπές που προβλέπονται στις επιδοτήσεις για το διάστημα από το 2020 έως το 2027.

Όπως τονίζει, ΄΄στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά όπως το 2015 όπου οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΓΕΣ σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε, ήρθαν να μας ανακοινώσουν τις νέες περικοπές αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά γιατί, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πρέπει να υπάρξει σύγκλιση για την νέα περίοδο. Η θέση του συλλόγου μας είναι ότι κάθε επιπλέον μείωση είναι απαγορευτική ειδικά για την περιοχή μας καθώς καθιστά αδύνατη την παραγωγή ιδιαίτερα της σταφίδας΄΄.

΄΄Πρέπει το υπουργείο, οι βουλευτές του νομού και τα γεωργικά γραφεία των κομμάτων να πάρουν ξεκάθαρη θέση και όλοι μαζί να πιέσουν για όσο το δυνατόν καλύτερη διαπραγμάτευση, γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις΄΄, σημειώνει ακόμη ο Α.Α.Σ.Α., καταλήγοντας με την διαπίστωση ότι ΄΄περαιτέρω μείωση των επιδοτήσεων σημαίνει παύση της καλλιέργειας ιδιαίτερα της σταφίδας με ό,τι αυτό συνεπάγεται΄΄.

Ο Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος νέος πρόεδρος

Εν τω μεταξύ, μετά την παραίτηση του Παρασκευά Σπυρόπουλου από την προεδρία του Συλλόγου για προσωπικούς λόγους, πρόεδρος ανέλαβε ο Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος. Συγκεκριμένα, το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει ως εξής: Πρόεδρος Τριαντάφυλλος Λουκόπουλος, αντιπρόεδρος Βασίλης Φιλιππόπουλος, γραμματέας Κώστας Γιάχος, ταμίας Νίκος Ανδριοσόπουλος και μέλη Ανδρέας Χρυσανθόπουλος, Ευαγγελία Σεφέρη, Ιωάννης Πριόβολος και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr