background img
banner
banner

Σε όμορφη, γεμάτη ζεστασιά ατμόσφαιρα η καλοκαιρινή γιορτή!

ΣΤΟΝ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΙΓΙΟΥ

Μια ζεστή αγκαλιά, ένας πολύχρωμος «κήπος» με χαρούμενες παιδικές φωνούλες και χαμογελαστά προσωπάκια, ο Δ΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αιγίου, άνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης τις πύλες του, στον φιλόξενο χώρο του στην οδό Αισχύλου, για να κλείσει μέσα, εκτός από τα περίπου 55 παιδάκια του, τους γονείς και φίλους που είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν την χαριτωμένη θεατρική παράσταση «Ο Τριγωνοψαρούλης εναντίον του Μεγάλου Καρχαρία», βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του Βαγγέλη Ηλιόπουλου που… μιλά κατευθείαν στις καρδιές των παιδιών.

Όπως η διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού, Αναστασία Μακρή, ανέφερε καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους της, ήταν η πρώτη φορά που ο Σταθμός διοργάνωσε ανοιχτή καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή, η οποία συνοδεύτηκε από το θεατρικό που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι. Τα παιδιά, με την χαρά της παρουσίας των γονιών τους στο χώρο που έζησαν τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές τους από το περασμένο φθινόπωρο ως τώρα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το ένα «ψαράκι» ήταν πιο χαριτωμένο από το άλλο… Με κεφάτη μουσική, με το υπέροχο σκηνικό που θύμιζε θάλασσα υπό την επιμέλεια των δασκάλων τους Μαρίνας Δήμου, Φωτεινής Τσουμπού, Νικολίτσας Διαμαντοπούλου και Αμαλίας Αντωνοπούλου, οι μικροί «ηθοποιοί» παρουσίασαν την πιο χαρούμενη και απολαυστική καλοκαιρινή γιορτή και δικαίως καταχειροκροτήθηκαν. Στο τέλος της παράστασης, μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν πεντανόστιμα κεράσματα, γλυκά και παγωτά που είχαν ετοιμάσει οι μαγείρισσες του Σταθμού.

Είναι απορίας άξιο το πώς οι κυρίες του Δ΄ Παιδικού Σταθμού κατάφεραν να συντονίσουν τόσα πολλά παιδάκια μόλις τριών, τεσσάρων και πέντε ετών και να ξέρουν τους ρόλους τους. Είναι άξιες συγχαρητηρίων για το ότι όλο αυτό τον καιρό δημιούργησαν ένα κλίμα ζεστασιάς και αγάπης, φτιάχνοντας μία μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια! Αυτή του Δ΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αιγίου…

Αναμφισβήτητα, τα παιδάκια που θα φύγουν οριστικά στις 31 Ιουλίου από τον Παιδικό Σταθμό ανοίγοντας τα… πανιά τους για μεγαλύτερα σχολεία, θα έχουν κλείσει στις ψυχούλες τους τις καλύτερες αναμνήσεις, ανεβαίνοντας με επιτυχία αυτό το πρώτο, μικρό αλλά σημαντικό σκαλοπάτι της ζωής τους!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr