background img
banner
banner

Συμπληρωματικές αρμοδιότητες στους αντιδημάρχους

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΡΕΙΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Συμπληρωματικές αρμοδιότητες… μοίρασε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος στους αντιδημάρχους, καθώς μετά τον τελευταίο… ανασχηματισμό, υπήρξαν τομείς που δεν είχαν ανατεθεί.

Έτσι, στον Βασίλη Θεοφ. Χριστόπουλο αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας, περιήλθε η εποπτεία του υπαίθριου στάσιµου πλανόδιου εµπορίου, εµποροπανηγύρεων και υπαίθριων χριστουγεννιάτικων αγορών, η έκδοση αποφάσεων για την ίδρυση, την διάλυση και τον καθορισµό του τρόπου της εν γένει λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών, η χορήγηση επαγγελµατικών και παραγωγικών αδειών και η συγκρότηση επιτροπής για τον έλεγχο λαϊκών αγορών.  Στον Παναγιώτη Μαρινόπουλο, αντιδήμαρχο Διοίκησης και Αξιοποίησης Δημόσιας και Δημοτικής Περιουσίας και Θεμάτων Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού, ανατέθηκε και η αρμοδιότητα της Πολιτικής Προστασίας.

Ωστόσο, η Πολιτική Προστασία Ακράτας και Αιγείρας πέρασε στον αντιδήμαρχο Θεμάτων Δημοτικών Ενοτήτων Ακράτας και Αιγείρας Γιώργο Γιοβά. Αντίστοιχα, στον αντιδήμαρχο Θεμάτων Δημοτικών Ενοτήτων Συμπολιτείας και Ερινεού Μιχάλη Κυριακόπουλο, ανατέθηκε η Πολιτική Προστασία των δύο Δημοτικών Ενοτήτων της Δυτικής Αιγιάλειας.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος είχε προχωρήσει σε ανάκληση της απόφασής του περί ορισµού ως εντεταλµένων ∆ηµοτικών Συµβούλων της πλειοψηφίας χωρίς αµοιβή, των Νίκου Θανασούλια και Φάνη Σταυρόπουλου µε αρµοδιότητα σε θέµατα Πολιτικής Προστασίας των ∆ηµοτικών Ενοτήτων Αιγίου – Συµπολιτείας και Ερινεού του ∆ήµου Αιγιαλείας και ∆ιακοπτού – Ακράτας και Αιγείρας του ∆ήµου Αιγιαλείας, αντίστοιχα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr