background img
banner
banner

«Γκόλφω…» ξανά!

THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

Την ειδυλλιακή παρωδία του βουνού και της στάνης «Γκόλφω Forever», του Ντίνου Σπυρόπουλου, θα παρουσιάσει ξανά η θεατρική ομάδα Γυμνασίου – Λυκείου Αιγείρας, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Ελένης Αποστολοπούλου, αύριο Παρασκευή 20 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Είχε προηγηθεί η παράσταση της 24ης Ιουνίου που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια!

΄΄Αν το αρχικό κείμενο του Περασιάδη γράφτηκε για να αναδείξει την ανιδιοτελή αγάπη της Γκόλφως, το κείμενο του Ντίνου Σπυρόπουλου γράφτηκε για να παρωδήσει τα κακώς κείμενα της νεοελληνικής κοινωνίας. Η Γκόλφω, που το όνομά της σημαίνει εγκόλπιον, φυλακτό δηλαδή, το φυλακτό της αγάπης, παραμένει στο έργο το μόνο ανιδιοτελές πρόσωπο, για να επιβεβαιώσει το όνομά της΄΄, σημείωσε η σκηνοθέτης κ. Αποστολοπούλου.

΄΄Οι κουτσομπόλες, στη βρύση του χωριού, στο Χελμό, τρυπώνουν και παρακολουθούν τα πάντα»… Το σκίτσο της πρόσκλησης της θεατρικής παράστασης “Γκόλφω forever”, φιλοτέχνησε ο Γιώργος Μπίτσης, μαθητής της Γ’ Λυκείου του 11ου ΓΕΛ Πατρών. Αξίζει να σημειωθεί πως το θεατρικό πέρυσι είχε πάει στο φεστιβάλ της Πάτρας. Είσοδος ελεύθερη για όλους!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr