background img
banner
banner

15 τόνους ελαιόλαδο παρέλαβε ο δήμος Αιγιαλείας

ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής – ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους), εξακολουθεί να υποστηρίζει η Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου Αιγιαλείας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση με δεδομένες τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Ως γνωστόν, ανά διαστήματα ο δήμος λαμβάνει μεγάλες ποσότητες τροφίμων τις οποίες διανέμει στους δικαιούχους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στον δήμο Αιγιαλείας με μεγάλη ανταπόκριση από τους δικαιούχους απόρους εδώ και δύο χρόνια, στους οποίους διανέμονται μεγάλες ποσότητες βασικών τροφίμων, όπως κρέας, τυροκομικά, φρούτα και λαχανικά. Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Αιγιαλείας είναι ένας εκ των εταίρων του προγράμματος στη Δυτική Ελλάδα, παίζοντας ουσιαστικό ρόλο στην υλοποίησή του.

Έτσι, όπως έκανε γνωστό στo Protionline.gr  ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Βασίλης Θεοφ. Χριστόπουλος, μόλις προχθές ο δήμος Αιγιαλείας παρέλαβε, μέσω του προγράμματος, 15 τόνους ελαιόλαδο, το οποίο τις επόμενες μέρες θα διανεμηθεί στους δικαιούχους. ΄΄Παραλάβαμε το ελαιόλαδο, το οποίο έχει αποθηκευτεί και θα το μοιράσουμε τις επόμενες ημέρες. Θα ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες διότι υπάρχουν και οι άδειες των υπαλλήλων αυτό το διάστημα και θέλουμε η διαδικασία να οργανωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να γίνει ομαλά η διανομή και να μην ταλαιπωρηθούν οι δικαιούχοι΄΄, ανέφερε ο κ. Χριστόπουλος.

Σημειώνεται ότι η διανομή θα γίνει για ακόμη μία φορά στους χώρους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στην παραλία Αιγίου. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι με βάση την προηγούμενη διανομή πριν από λίγους μήνες, οι δικαιούχοι του δήμου Αιγιαλείας, ανέρχονται σε περίπου 1.000 οικογένειες!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr