background img
banner
banner

Αφηγήθηκαν την ιστορία της οικογένειάς τους!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ

Με πολύ όμορφες δράσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου. Απόλυτη επιτυχία σημείωσε την Δευτέρα 4 Ιουλίου, η δράση «Καταγράφοντας την ιστορία της οικογένειάς μου».

Η εθελόντρια που υποστήριξε την δράση, Βασιλική Κυριακοπούλου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, αναφέρει: ΄΄Την Δευτέρα 4 Ιουλίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου μιλήσαμε για το γενεαλογικό δέντρο όλου του κόσμου. Παρουσιάσαμε μέσα από όλα τα βιβλία την εξέλιξη του ανθρώπου, και τον πολιτισμό που έφτιαξε. Γνωρίσαμε τα προτεινόμενα βιβλία που αναφέρονται στο συγκεκριμένο θέμα. Αφηγηθήκαμε την προσωπική και οικογενειακή μας ιστορία, παρουσιάζοντάς την μέσα από τις φωτογραφίες που φέραμε στη βιβλιοθήκη. Στα έντυπα καταγράψαμε την ιστορία της οικογένειάς μας, και φτιάξαμε το γενεαλογικό μας δέντρο. Τέλος, διαβάσαμε απόσπασμα από το βιβλίο του Νεκτάριου Στελλάκη ”Ένας πρόσφυγας από την Κερύνεια”. Τα παιδιά αποχώρισαν χαρούμενα περιμένοντας την επόμενη δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας. στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2018΄΄.

Έτσι, την προσεχή Δευτέρα 9 Ιουλίου, στην Βιβλιοθήκη θα λάβει χώρα η δράση «Φωτογραφημένα» δεδομένα: Τα μέσα μεταφοράς. Οι φωτογραφίες γίνονται υλικό για να καταγράψουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Γίνονται αφετηρία για να παρατηρήσουμε τα μέσα μεταφοράς μέσα από άλλες εποχές και άλλα μέρη. Για παιδιά 6 – 9 ετών. Εμψυχώτρια: Μπάρλου Μαρία, Φυσικός – δασκάλα χορού, ώρες 10:00-12:00.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr