background img
banner
banner

Αμμοχάλικο στον… προβληματικό δρόμο των Διγελιωτίκων

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ «ΧΩΛΑΙΝΟΥΝ»

Λίγες μόνο μέρες πέρασαν από τότε που μέσω του Protionline.gr  δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα της κακής κατάστασης του δρόμου των Διγελιωτίκων που συνδέει τις παλιές γραμμές του τρένου με την παραλία και συνεργεία του δήμου προχώρησαν στην αποκατάστασή του, ρίχνοντας αμμοχάλικο. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βάσω Ψυχράμη είχε διαβεβαιώσει πως θα αποκατασταθεί το πρόβλημα, σε έναν δρόμο που ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό κατοίκων και επισκεπτών.

Πρόκειται για την οδό που περνά μπροστά από σπίτια καθώς και από συγκρότημα κατοικιών στα Διγελιώτικα, στα δυτικά του κεντρικού δρόμου, για την κατάσταση του οποίου είχε εκφράσει τα παράπονά του στο Protionline.gr  ο ιδιοκτήτης του «Κτήματος Φουρκή», Σπύρος Φουρκής, επισημαίνοντας μάλιστα ότι εδώ και τρία χρόνια δεν είχε γίνει η παραμικρή παρέμβαση στον δρόμο που, ειδικά μετά τις τελευταίες βροχές, ήταν σε… κακό χάλι. Είχε αναφέρει μάλιστα ότι κάθε φορά που βρέχει, ο δρόμος γίνεται απροσπέλαστος, γεγονός που δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην επιχείρησή του, ενώ η βροχή δημιουργεί τεράστιες λακκούβες που εγκυμονούν κινδύνους για τους περαστικούς.

Τους… καθυστερεί η έλλειψη προσωπικού

Εδώ και λίγες μέρες, με μέριμνα του δήμου, ο δρόμος έχει στρωθεί με αμμοχάλικο που κάνει πιο εύκολο το πέρασμα των οχημάτων. ΄΄Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλα τα αιτήματα των πολιτών, δίνοντας έμφαση τώρα το καλοκαίρι στα παραλιακά διαμερίσματα που τα επισκέπτεται πολύς κόσμος. Τα σημεία του δήμου μας που παρουσιάζουν πρόβλημα κυρίως ως προς την οδοποιία, είναι πάρα πολλά. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των δημοτών, παλεύουμε όμως με λιγοστά μέσα, δεδομένου ότι για έναν τόσο μεγάλο δήμο δεν έχουμε το ανάλογο ανθρώπινο δυναμικό΄΄, ανέφερε στο Protionline.gr  η κ. Ψυχράμη, τονίζοντας: ΄΄Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι μπορεί να υπάρχει μία καθυστέρηση, ωστόσο δεν αδιαφορούμε. Είμαστε εκεί και αντιμετωπίζουμε το κάθε αίτημα. Θεωρώ πως εάν είχαμε και το απαιτούμενο προσωπικό, η ανταπόκρισή μας θα ήταν πιο άμεση΄΄. ΄΄Βρισκόμαστε σε συνεργασία και με τους προέδρους και προσπαθούμε ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό΄΄, κατέληξε η αντιδήμαρχος, κάνοντας γνωστό πως στρώθηκε και ο παραλιακός δρόμος στην δυτική πλευρά των Βαλιμιτίκων, στο ύψος του πρώην ξενοδοχείου «Ελίκη» που παρέμενε απροσπέλαστος, λόγω του μεγάλου προβλήματος της διάβρωσης της ακτής.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr