background img
banner
banner

Εκδήλωση τιμής και μνήμης την Κυριακή στην Κουνινά

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των θυμάτων της περιόδου 1941-1949, θα πραγματοποιηθεί στην Κουνινά Αιγίου, την προσεχή Κυριακή, στις 7.30 το απόγευμα, από το Παράρτημα Αιγιαλείας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

΄΄Σήμερα τα σύννεφα του πόλεμου πυκνώνουν και πάλι επικίνδυνα στην περιοχή μας λόγω των ανταγωνισμών ανάμεσα σε ισχυρά καπιταλιστικά κράτη και ιμπεριαλιστικά κέντρα που θέλουν να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου. Η χώρα μας με ευθύνη της κυβέρνησης και για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου, έχει μπει στο πεδίο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και των ΝΑΤΟικών σχεδιασμών , με απρόβλεπτες – αρνητικές συνέπειες για το λαό μας΄΄, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που τονίζονται και τα εξής:

΄΄Η επαγρύπνηση, η οργάνωση, ο αγώνας ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και την εμπλοκή της χώρας σε αυτά πρέπει να είναι σήμερα , στην ημερήσια διάταξη της πάλης του λαού μας. To Δ.Σ. της Π.Ε.Α.Ε.Α. – Δ. Σ. Ε. Παράρτημα Αιγιάλειας καλεί τα μέλη του, τους συγγενείς των θυμάτων , τους απογόνους των αγωνιστών και φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, να παρευρεθούν στην Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης των θυμάτων της περιόδου 1941-1949 στην Κουνινά Αιγίου, στην Κυριακή 29 Ιουλίου, στις 7.30μ.μ. Την Εκδήλωση οργανώνουν οι κομματικές οργανώσεις Αιγιαλείας και Καλαβρύτων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr