background img
banner
banner

Η δεξίωση του χορηγού για την άνοδο του Αστέρα Τέμενης

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΟΥΤΖΟΥ

Στα πλαίσια του εορτασμού του Αστέρα Τέμενης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ1 ΕΣΚΑΗ, μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 14 Ιουλίου, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Τέμενης με τις απονομές κυπέλλου και μεταλλίων στους πρωταθλητές, ακολούθησε δεξίωση για 150 περίπου καλεσμένους.

Η εξοχική κατοικία του δ/ντα συμβούλου της “Αffidea Ευρωιατρική” στην Ελλάδα, μέγα χορηγού της ομάδας, Θεόδωρου Καρούτζου και της συζύγου Σταυρούλας φόρεσε τα καλά της και έδινε τον εορταστικό τόνο σε αυτό το ιδιαίτερα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ.

Η Affidea είναι ο μεγαλύτερος πάροχος στον κλάδο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη και διαχειριστής ενός μεγάλου αριθμού ιατρικών κέντρων πανευρωπαϊκά, με τομείς δραστηριότητας τις απεικονιστικές εξετάσεις, τις εξετάσεις βιοπαθολογίας και ακτινοθεραπείας. Η Affidea Ελλάδος ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005, ως Ευρωιατρική, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους.

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη φιλοξενία του ζεύγους Καρούτζου, που είχαν επιμεληθεί τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, από το κοκτέιλ καλωσορίσματος, μέχρι τα εδέσματα που έφεραν την υπογραφή του catering Μπομποτσιάρης. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε αναλάβει ο Γιάννης Καραμάνος, με τις μοναδικές του μελωδίες, δίνοντας έτσι τη δική του ξεχωριστή νότα, όπως άρμοζε στην περίπτωση.

Παρόντες ήταν, οι βουλευτές της Ν.Δ. Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας, ο σύμβουλος της υπουργού Τουρισμού Πέτρος Δαδιώτης, o πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Ηρακλής Ρούπας, o πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας Δημήτρης Μπούνιας, οι αντιδήμαρχοι Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και Παναγιώτης Μαρινόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Στράτος Βαρδάκης, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Καρανικόλας, ο πρόεδρος της τ.κ. Τέμενης Πάνος Μαρίνος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Φιλιππόπουλος ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο ταμίας της Ένωσης Δημήτρης Ρόζης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Χρήστος Μήλας, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Γ.Σ. Περιστερίου Γιώργος Παρδακίδης, ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου Γ.Σ. Πάνος Κουτρόπουλος, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής Αιγίου ‘’Ο Αγιος Νικόλαος”, Νίκος Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος Γεώργιος Ρούσσος, ιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης, ο επίτιμος πρόεδρος του Κεραυνού Αιγίου Γιώργος Ρόζος και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λάγαρης, ο Αιγιώτης πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών της ΕΠΣΑ Κώστας Μεσάζος, ο ιδρυτής του “Σεριφάτου” Δημήτρης Σπυρόπουλος, το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης “η Ένωση” και φυσικά σύσσωμο το Δ.Σ. του Αστέρα με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Χρηστίδη, ο προπονητής Δημήτρης Μακρής και οι αθλητές με το κύπελλο και τα μετάλλιά τους.

Από τη δεξίωση δεν έλειψαν τα τιμώμενα πρόσωπα, που ήρθαν από την αρχή της εκδήλωσης για αυτόν τον σκοπό και επέστρεψαν στην Αθήνα τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Αργύρης Καμπούρης, από τους “ήρωες” τής Εθνικής στον “άθλο” του 1987, ο αρχηγός του Πανιωνίου Βαγγέλης Σακελλαρίου και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος Σταύρος Αλευρογιάννης που παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό του Ομοσπονδιακού προπονητή (και τεχνικού της ομάδας της Ν. Σμύρνης) Θανάση Σκουρτόπουλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr