background img
banner
banner

Η Π.Ε.Σ. στην μεγαλύτερη έκθεση της Βορείου Αμερικής!

ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΦΕΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ –ΣΗΜΑΙΝΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Τιμώμενη χώρα στην σημαντικότερη και μεγαλύτερη αμερικανική έκθεση τροφίμων και ποτών, την «Summer Fancy Food Show», που πραγματοποιείται στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, είναι φέτος η Ελλάδα και από εκεί δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η κορυφαία συνεταιριστική εταιρεία, Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών!

Το «Summer Fancy Food Show 2018», είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, για επαγγελματίες του χώρου των τροφίμων. Διοργανώνεται από τον σημαντικότερο αμερικανικό σύνδεσμο εισαγωγέων/ εμπόρων/ διανομέων υψηλής ποιότητας τροφίμων, «Specialty Food Association», ο οποίος εκπροσωπεί περίπου 3.500 μέλη. Στην φετινή έκθεση «Summer Fancy Food Show», στο Javits Center της Νέας Υόρκης, που ξεκίνησε το Σάββατο 30 Ιουνίου και θα διαρκέσει ως σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου, η Ελλάδα είναι η τιμώμενη χώρα (partner country) και εκπροσωπείται από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου, καθώς βέβαια και από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο τροφίμων και ποτών, μεταξύ των οποίων και η «δική μας», Π.Ε.Σ. με τα εκλεκτά προϊόντα της Αιγιάλειας, την μαύρη κορινθιακή σταφίδα «Βοστίτσα» και το παρθένο ελαιόλαδο «Ελίκη».

Από την επίσκεψή, του Έλληνα πρόξενου στη Νέα Υόρκη κ. Γεωργ. Μιχαηλίδη και του αναπληρωτή του, στον εκθεσιακό χώρο της Π.Ε.Σ.

Το περίπτερο της Π.Ε.Σ. έχουν επισκεφθεί ως τώρα σημαίνουσες προσωπικότητες, με τον κ. Αποστόλου να μην παραλείπει, για ακόμη μία φορά, να αποδώσει τα εύσημα στον επικεφαλής της αιγιώτικης αποστολής, γενικό διευθυντή της Π.Ε.Σ. Μίλτο Σταυρόπουλο, για τον τρόπο λειτουργίας της συνεταιριστικής εταιρείας- πρότυπο, της Αιγιάλειας, της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών.

΄΄Συμμετέχουμε στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων της Βορείου Αμερικής που διοργανώνεται ετησίως στη Νέα Υόρκη. Φέτος, τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα γι’ αυτό παρών είναι και ο υπουργός ΑΑΤ Ευάγγελος Αποστόλου, ο οποίος μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο εγκαινίασαν την έκθεση΄΄, επισήμανε στο Protionline.gr  ο κ. Σταυρόπουλος, προσθέτοντας: ΄΄Στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ενίσχυση της παρουσίας μας σε διεθνείς αγορές και της προώθησης των προϊόντων μας, είμαστε παρόντες στο σημαντικό αυτό γεγονός. Η έκθεση φέτος φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση Τροφίμων και Ποτών της Βορείου Αμερικής και αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από τον χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου΄΄.

Ο γενικός διευθυντής της Π.Ε.Σ. Μίλτος Σταυρόπουλος στην είσοδο της έκθεσης


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr