background img
banner
banner

Kαι ο Γ. Χαραλαμπόπουλος στο “Μπόικα”

Ο Σελιανίτης Γιώργος Χαραλαμπόπουλος , 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της χειροπάλης και με συνολικά πάνω από 130 διακρίσεις, βραβεύτηκε με το “ World armwestling πρωτοπόρος-Diamond Award “ και το “ Παγκόσμιο Armwestling Θρύλο-Χρυσό βραβείο, στο “Μπόικα : Το Πνεύμα της Αθήνας” που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας “Γεώργιος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι. Παρουσίασε το άθλημα σε 3.000 θεατές ενώ υπήρχε ζωντανή ροή σε περισότερες από 180 χώρες!

Το “Μπόικα” είναι το μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ για τις πολεμικές τέχνες και τα δυναμικά αθλήματα. “Θέλουμε να συγχαρούμε την οργανωτική επιτροπή του “Athens warrior spirit”, τον  Γιώργο Περγάλη, τον Κώστα Καριπίδη, και τον  Ανδρέα Φίκα και όλους τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την άψογη τέλεση της μεγαλειώδης 3ημερης διοργάνωσης.
Ήταν όλα εκπληκτικά και η συνεργασία μας υπέροχη, είναι μεγάλη χαρά και τιμή να δουλεύεις με τέτοιου επιπέδου ανθρώπους. Τους ευχαριστούμε επίσης που έδωσαν τη δυνατότητα να προβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο το άθλημα της χειροπάλης μέσα απο τον πρωταθλητή μας, ειναι μεγαλη μας τιμή!!” τόνισε σε σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Ομοσπονδία Χειροπάλης.

* Στη φωτογραφία από τη εκδήλωση, ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος με τον Scott Adkins, τον διάσημο Άγγλο ηθοποιό και γνώστη πολεμικών τεχνών.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr