background img
banner
banner

Κάλεσμα για οικονομική βοήθεια στους πυροπαθείς

ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Να καταθέσουν χρήματα για την ενίσχυση των πυροπαθών της Ανατολικής Αττικής καλούν τα μέλη τους και όσους πολίτες επιθυμούν, Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου και Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιγιαλείας. Τους προτρέπουν δε να τα καταθέσουν στον ειδικό λογαριασμό που άνοιξε γι’ αυτό το σκοπό ο δήμος Ραφήνας.

Όπως τονίζουν με κοινή ανακοίνωσή τους, ΄΄με μεγάλη ικανοποίηση παρακολουθούμε την άμεση και συγκινητική ανταπόκριση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στα καλέσματα για πάσης μορφής βοήθεια προς του πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης υλικών πάσης φύσης, διαβάζουμε ανακοινώσεις του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για αδυναμία αποθήκευσης περισσότερων υλικών ειδών, πιστεύουμε ότι η πιο αποτελεσματική βοήθεια σήμερα στους πυρόπληκτους είναι  η οικονομική ενίσχυση αρκεί αυτή να φτάσει αμέσως στους έχοντες ανάγκη και να μη λιμνάζει στα Πιστωτικά Ιδρύματα΄΄.

΄΄Γι’ αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να βοηθήσουν να καταθέσουν την ενίσχυσή τους στον Ειδικό Λογαριασμό για τους πυροπαθείς που άνοιξε ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου με αρ. ΙΒΑΝ: GR20-0172-1860-0051-8609-2291-418 στην Τράπεζα Πειραιώς΄΄, καταλήγουν Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου και Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr