background img
banner
banner

Λήψη μέτρων σε επικίνδυνο σημείο στο Διακοπτό

ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Την τοποθέτηση μεταλλικού πλαισίου και ρυθμιστικών – πληροφοριακών πινακίδων στην Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πτώσης μέσα σε υδραύλακα ο οποίος εφάπτεται με χωματόδρομο απέναντι από την οδό Κολοβού (πλησίον της ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών), ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίασή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας. Το θέμα τέθηκε προ ημερησίας διατάξεως, κατόπιν αίτησης δημότη που ζήτησε την λήψη μέτρων ώστε να μην συμβεί κάποιο ατύχημα…

Με έγγραφό του προς την Επιτροπή, το Τμήμα Συγκοινωνιών, Συγκοινωνιακών, Κτιριακών, Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, έκανε γνωστό το περιεχόμενο της αίτηση του δημότη που ζητάει, μέριμνα για την αποφυγή πτώσης μέσα σε υδραύλακα ο οποίος εφάπτεται με χωματόδρομο απέναντι από την οδό Κολοβού (πλησίον της ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών).

Για την αντιμετώπιση του θέματος πρότεινε: Τοποθέτηση ενός μεταλλικού πλαισίου περιμετρικά του υδραύλακα για την αποφυγή πτώσης μέσα σε αυτό καθώς και ρυθμιστικής πινακίδας Ρ52α και πληροφοριακής πινακίδας Π77 (κατευθυνόμενοι από Αίγιο προς Αθήνα) επί του μεταλλικού πλαισίου. Ακόμη, τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας Ρ52α και πληροφοριακής πινακίδας Π77 (κατευθυνόμενοι από ΠΕΟ Κορίνθου – Πατρών) επί του πλαισίου στην αρχή του χωματόδρομου απέναντι από την οδό Κολοβού.

Κατόπιν αυτού, τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αφού έλαβαν υπόψη το γεγονός ότι υπάρχει κίνδυνος στο εν λόγω σημείο, ενέκριναν ομόφωνα την λήψη των προτεινόμενων μέτρων για την ασφάλεια των δημοτών.
Σημειώνεται ότι οι εν λόγω εργασίες θα πραγματοποιηθούν με ευθύνη και υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr