background img
banner
banner

Με επιτυχία το 2ο Μαυρικιώτικο Συναπάντημα

ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ «ΤΡΑΝΗΣ ΒΡΥΣΗΣ» ΣΤΟ ΑΝΩ ΜΑΥΡΙΚΙ

Με την αναμενόμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιουλίου, το 2ο Μαυρικιώτικο Συναπάντημα στο Άνω Μαυρίκι, με τη συμμετοχή πολλών χωριανών, αλλά και άλλων επισκεπτών. Μετά τη λειτουργία, που έγινε στο ξωκλήσι του Αη –Λιά, όλος ο κόσμος μαζεύτηκε στον όμορφο χώρο της «Τρανής Βρύσης», όπου αρχικά σερβιρίστηκε καφές και στη συνέχεια άρχισαν νωρίς-νωρίς να… πέφτουν οι παραγγελίες για φαγητά και ποτά.

Τρώγοντας και πίνοντας οι συμμετέχοντες ήρθαν στο κέφι και άρχισε ο χορός με τα όμορφα τραγούδια, που επέλεγε ο καταπληκτικός DJ Tasos και το κέφι ανέβηκε στο κατακόρυφο και κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα. Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δ.Ρ.Α.ΣΥ. Αιγιαλέων Κώστας Παπακωνσταντίνου, που κατάγεται από το χωριό και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Αιγιάλειας της νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σταθακάρος.

΄΄Δε χρειάζονται πολλά λόγια για να πούμε ότι το Μαυρικιώτικο Συναπάντημα γίνεται θεσμός, και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο δίνοντας ζωή στο Μαυρίκι μας΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του δραστήριου και δημιουργικού Συλλόγου Μαυρικίου Αιγιαλείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr