background img
banner
banner

Μία πρωτότυπη γιορτή από τους τελειόφοιτους του ΓΕΛ Διακοπτού

ΜΕ ΚΕΦΙ – ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!

Με μια πρωτότυπη γιορτή, «κομμένη και ραμμένη» από τα χέρια των τελειόφοιτων μαθητών του Γενικού Λυκείου Διακοπτού, έκλεισε η αυλαία για το σχολικό έτος 2017-2018. Το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουλίου, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Διακοπτού, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή λήξης και αποφοίτησης των μαθητών, με τους παρευρισκόμενους να βλέπουν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους μουσικά και θεατρικά δρώμενα, εμπνευσμένα από τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου, με πρωταγωνιστές… τον «Γιώργο Μαζωνάκη», την «Verca» από τη Eurovision του 2007 και φυσικά τους ίδιους τους μαθητές!

Τη γιορτή πλαισίωσε μουσικά η κ. Μπέσσυ Νασση με τη νεανική χορωδία Αιγιαλείας, με τη συμμετοχή του εκπαιδευτικού Λεωνίδα Θεολόγου, μαθητών και μαθητριών. Αίσθηση προκάλεσε επίσης το τραγούδι «Το απολυτήριο» που γράφτηκε από τους μαθητές για να αποχαιρετήσουν τους καθηγητές τους. Χαρακτηριστική ήταν η συγκίνηση του κοινού και πρωτίστως των μαθητών τη στιγμή της παράδοσης των απολυτήριων, ενώ επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε ενθύμια στους τελειόφοιτους. Ακόμα , η γιορτή περιελάμβανε ανασκόπηση της χρονιάς με προβολή φωτογραφιών και βίντεο από τις εκδρομές, απονομές για συμμετοχές σε προγράμματα και διαγωνισμούς.

Ξεκίνησαν σαν μία ομάδα και έγιναν οικογένεια!

Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου Χρήστος Λελούδας στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Όσον αφορά την τάξη μου, την Γ’ Λυκείου, ξεκινήσαμε ως μια ομάδα και φεύγουμε σαν μια οικογένεια που οπωσδήποτε αφήνει πίσω της μεγάλο έργο. Παρά τις διαφωνίες, τις αντιρρήσεις και τους τσακωμούς, η παρέα αυτή μέσα από τις δράσεις της, έδειξε ότι το σχολείο είμαστε εμείς και μόνο με τη σωστή συνεργασία και αρμονική συνύπαρξη καθηγητών, μαθητών και γονέων μπορούμε να κάνουμε στην πραγματικότητα, το σχολείο σπίτι μας».

Ιδιαίτερα εύθυμη ήταν η στιγμή που οι μαθητές στο τέλος της εκδήλωσης χόρεψαν ένα κεφάτο χασαποσέρβικο! Η γιορτή έληξε με κεράσματα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους γονείς των μαθητών της τρίτης Λυκείου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr