background img
banner
banner

Μία βίλα με το όνομα «Ελίκη»!

ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΒΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί η Αιγιάλεια να μην διαθέτει πληθώρα τουριστικών καταλυμάτων ώστε να χαρακτηριστεί κατ’ εξοχήν τουριστικός προορισμός, ωστόσο η δυνατότητα φιλοξενίας σε ανεκμετάλλευτες βίλες και παραλιακά διαμερίσματα της περιοχής, δημιουργεί μεγάλες προοπτικές για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και καθιστά την περιοχή ανερχόμενη δύναμη. Το σκεπτικό αυτό ανέλυσε στους προσκεκλημένους του ο πρόεδρος της «Villas & Yachts Prives» Γιάννης Βασιλακόπουλος, κατά την διάρκεια της παρουσίασης πολυτελούς βίλας που εκμεταλλεύεται στην Ροδιά, η οποία μάλιστα, έλαβε το χαρακτηριστικό όνομα «Ελίκη»!

Η βραδιά της Κυριακής κύλησε όμορφα στην εντυπωσιακή βίλα, με χαιρετισμούς αλλά και χαλαρές συζητήσεις γύρω από την πισίνα. Παρούσα και η πρόεδρος της εταιρείας Φίλων Αρχαίας Ελίκης Ντόρα Κατσωνοπούλου, η οποία, μαζί με την ερευνητική της ομάδα έχουν φέρει στο φως σημαντικά ευρήματα από την αρχαία πολιτεία. Μιλώντας στους προσκεκλημένους του, ο κ. Βασιλακόπουλος, εξήγησε το πώς η περιοχή μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός, τονίζοντας πως νοιάζεται για τον τόπο του και ότι επειδή κατάγεται από το Ριζόμυλο, αισθάνθηκε την υποχρέωση να αναδείξει την μεγάλη ιστορική κληρονομιά της περιοχής, γι’ αυτό και αποφάσισε να ονομάσει την συγκεκριμένη βίλα «Ελίκη», προκειμένου οι ξένοι επισκέπτες της να ενημερωθούν για την Αρχαία Ελίκη και να την κάνουν γνωστή στις χώρες τους.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βασιλακόπουλος διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το εξωτερικό, ενώ πλέον δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και στην Αιγιάλεια, αγοράζοντας ή μισθώνοντας βίλες τις οποίες, αφού επισκευάσει και διαμορφώσει ανάλογα, τις νοικιάζει σε επισκέπτες από το εξωτερικό, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Στόχος του είναι σε τρία χρόνια να έχει αξιοποιήσει με αυτό τον τρόπο, εκατό βίλες στην ευρύτερη περιοχή με δυναμική φιλοξενίας χιλίων ατόμων…

Αισιοδοξία για την επανέναρξη των ερευνών

Από την πλευρά της, η κ. Κατσωνοπούλου εκθείασε αυτή την πρωτοβουλία, ενώ αναφορικά με τις έρευνες για την Αρχαία Ελίκη, ανέφερε πως ΄΄είμαστε πολύ κοντά στο να ξεκινήσουν και πάλι΄΄!

Εντυπωσιακή ήταν η μουσική επένδυση της βραδιάς όπου η βραβευμένη νεανική ορχήστρα Viva Musica του Βερολίνου, αποτελούμενη από τριάντα Βερολινέζους μαθητές εντυπωσίασε παίζοντας με ακορντεόν γνωστές ελληνικές και ξένες μελωδίες. Η ορχήστρα ήταν προσκεκλημένη του διευθυντή του «Ελληνικόν Ειδύλλιον» Ανδρέα Ντρέκη που ήταν παρών.
Μεταξύ των καλεσμένων του κ. Βασιλακόπουλου, ήταν ακόμη οι βουλευτές Αχαΐας της Ν.Δ. Ιάσονας Φωτήλας και Ανδρέας Κατσανιώτης, ο αρχιερατικός επίτροπος Αιγείρας πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Καρούζος, ο ιατρός Κώστας Μηλαθιανάκης, ο πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου Χρήστος Κιλιάς, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Αιγίου Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος, ο ομογενής επιχειρηματίας από την Αφρική Πάνος Κανελλακόπουλος, ο γεωπόνος Βασίλης Ζαφειρόπουλος, καθώς και όμορφες παρουσίες όπως το μοντέλο Νέλλα από την Βρετανία!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr