background img
banner
banner

Σκόπιμη παράλειψη του ονόματός του καταγγέλλει ο Λάμπης Παπαδόπουλος

ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΗ

Το γεγονός ότι το όνομά του δεν αναφέρεται στα δελτία Τύπου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, καταγγέλλει ο πρώην πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος, με αφορμή την σχετική ανακοίνωση του προεδρείου του Συλλόγου για την Γενική Καταστατική Συνέλευση της Ομοσπονδίας στην Βυτίνα, στην οποία αναγράφονται όλοι οι εκπρόσωποι του Συλλόγου που παρέστησαν, πλην του κ. Παπαδόπουλου.

Ο ίδιος, με επιστολή του προς όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες τού δήμου Αιγιαλείας, τα μέλη του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας, τα MME, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τον πρόεδρο και τον νομικό σύμβουλο της ΕΣΕΕ, την αρμόδια εισαγγελική αρχή και τέλος τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιαλείας, υπενθυμίζει ότι εξακολουθεί να είναι μέλος του Δ.Σ. και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΕΣΕΕ. Υπενθυμίζει ότι είχε έρθει πρώτος σε ψήφους και στην κάλπη του συλλόγου αλλά και πρώτος σε ψήφους και στην κάλπη της Ομοσπονδίας σαν επικεφαλής του συνδυασμού «Εμπορική Ενότητα» πού έλαβε ποσοστό 70% στις τελευταίες εκλογές. Ο κ. Παπαδόπουλος βλέπει σκόπιμη παράληψη του ονόματός του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: ΄΄Η οριστική κρίση του Δικαστηρίου για την παράνομη αποπομπή μου από την θέση του προέδρου του Δ.Σ του συλλόγου μας δεν έχει εκδοθεί και εξακολουθεί να εκκρεμεί (εκτός βέβαια κι αν γνωρίζετε εκ των προτέρων την έκβαση της). Συνεπώς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε όσα επικαλείστε ή σκοπίμως ξεχνάτε να επικαλείστε μέχρι να τελεσιδικήσουν όλα τα δικαστήρια στα οποία εμπλέκεστε΄΄.

Aκόμα δημοσιοποιεί ότι δεν του χορηγούνται αντίγραφα του Βιβλίου του Ταμείου, των ενταλμάτων εσόδων, των πληρωμών και όλων των σχετικών του Ταμείου για να ελέγξει για ποιο λόγο τον κατηγορούν και πως στο τελευταίο τακτικό Δ.Σ της 14/6/2018, το προεδρείο αρνήθηκε να εγγράψει στο μητρώο μελών, αιτήσεις νέων μελών εμπόρων (με παλιές ημερομηνίες αίτησης) που απέστειλε με άλλο μέλος του Δ.Σ. Δηλώνει τέλος ότι αναμένει την άμεση αποκατάσταση του ονόματός του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr