background img
banner
banner

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 14:00  στο Δημαρχιακό Κατάστημα για συζήτηση και λήψη απόφασης στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης και σε όσα ήθελε δεχθεί εκτός αυτής, αφού τα κρίνει ως κατεπείγοντα.

Αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης :

  1. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την εκποίηση των κατεστραμμένων μεταλλικών & πλαστικών κάδων απορριμμάτων – ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών συσκευών, εντός των ορίων του Δήμου Αιγιαλείας.
  2. Καθορισμός όρων διακήρυξης για την: «προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας» για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας.
  3. Καθορισμός Ημερήσιου Τέλους Λαϊκών Αγορών στα Διοικητικά όρια του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2018.
  4. Έγκριση αποφάσεως Δημάρχου σχετικά µε την απευθείας ανάθεση εργασιών για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών του Δήμου Αιγιαλείας, σύμφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 2 του Ν. 3852/2010.
  5. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού παγίας προκαταβολής Προέδρων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Αιγιαλείας.
  6. Έγκριση ανατροπής (αποδέσμευσης) ποσών Προτάσεων Ανάληψης Υποχρεώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας για το έτος 2018.
  7. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2018 για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου μας.
  8. Συμπλήρωση σχεδίου 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2018.
  9. Ορισμός Συμβολαιογράφου για την αγορά ακινήτου στη θέση «Νησί» της Τ.Κ. Τέμενης του Δήμου Αιγιαλείας.
  10. Έγκριση ή μη αποζημίωσης ιδιωτικών ταφείων λόγω πτώσης κλάδου δέντρου στο κοιμητήριο της Τ.Κ. Αρραβωνίτσας Δήμου Αιγιαλείας.
  11. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθ. 16/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου (Παναγακοπούλου Χριστίνα και λοιποί κατά Δήμου Αιγιαλείας).
  12. Άσκηση ή μη ενδίκων μέσων κατά της αριθ. 55/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αιγίου (ANNA MARIA RENDINA κατά Δήμου Αιγιαλείας).

Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr