background img
banner
banner

Τα ισοδύναμα της κυβέρνησης και η δυναμική Φωτήλα

Στην απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει έγγραφο – πρόταση ισοδύναμου με περικοπές 28 εκ. ευρώ προκειμένου να υπάρξει παράταση κατά έξι μήνες του χαμηλού ΦΠΑ σε 5 νησιά του Αιγαίου αναφέρονται με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών 36 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ανάμεσα στους οποίους ο Βασίλης Κικίλιας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κώστας Τσιάρας και ο Ιάσονας Φωτήλας.

Ο κ. Τσίπρας σε συνεργασία με τους κ.κ. Καμμένο και Τσακαλώτο δε διστάζει να περικόψει κατά 28 εκ. ευρώ τη φαρμακευτική δαπάνη, την υγειονομική περίθαλψη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και τη συντήρηση των αεροσκαφών της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Για το λόγο αυτό ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί εάν ισχύει το εν λόγω έγγραφο – πρόταση, εάν εξετάστηκε η κάλυψη του ισοδύναμου από το υπερπλεόνασμα του έτους 2018 που επικαλείται η κυβέρνηση ότι θα πετύχει, αντί της περικοπής των δαπανών του ΥΠΕΘΑ.

Ο Αχαιός Βουλευτής και αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας, πέρα από το κοινοβουλευτικό έργο, αφού είναι στο πρώτο θερινό τμήμα της Βουλής, δεν ξεχνά την Αιγιάλεια. Ο Ιάσωνας τρεις ημέρες σερί, ήρθε στην περιοχή, το Σάββατο στην Τέμενη για την άνοδο του Αστέρα, την Κυριακή στην Ροδιά για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος μας με την Βίλα Ελίκη και την Δευτέρα στον Λόγγο για την πολιτική εκδήλωση με τον Αυγενάκη. Με τέτοιο πρόγραμμα ο Φωτήλας έχει “ζεσταθεί” ήδη, για την προεκλογική περίοδο που αναμένεται παρατεταμένη και καυτή, αλλά στην προκείμενη περίπτωση ισοδύναμα δεν υπάρχουν.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr