background img
banner
banner

Μοναδική συναυλία από τον Χρήστο Θηβαίο στην Ακράτα

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ «Γ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ»

Δυνατές συγκινήσεις σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους είχαν την τύχη να την ζήσουν, πρόσφερε η συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στην Ακράτα, το βράδυ της Τετάρτης. Η βραδιά διοργανώθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το πολιτιστικό καλοκαίρι του 2018, στον γραφικό πεζόδρομο «Γ. Κανελλόπουλου» πλησίον της πλατείας Ακράτας, προσελκύοντας πλήθος κόσμου

Ο γνωστός τραγουδοποιός, με τη μοναδική ερμηνευτική του ικανότητα, παρουσίασε επιλεγμένα κομμάτια από την δισκογραφική του πορεία καθώς και αγαπημένες επιτυχίες εκλεκτών καλλιτεχνών όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Σωκράτης Μάλαμας και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου. Ένα ρεσιτάλ ερμηνείας με το ξεχωριστό ύφος του Χρήστου Θηβαίου, που καθήλωσε το κοινό που τραγούδησε μαζί του όλα τα γνωστά και διαχρονικά τραγούδια του.

Η αμεσότητα του καλλιτέχνη και η αμφίδρομη επικοινωνία του με το κοινό, σφραγίστηκε με την ερμηνεία του αγαπημένου κομματιού «Αγάπη (Πόσο πολύ σ’ αγάπησα )», όπου ο Χρήστος Θηβαίος κατέβηκε από τη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον κόσμο που είχε γεμίσει το χώρο.

Την συναυλία προλόγισε η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ακράτας  Μαρία Καρρά, ο αντιδήμαρχος Αιγείρας – Ακράτας Γιώργος Γιοβάς και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Παπαχριστοπούλου.

Η Ακράτα αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό για τις ανοιχτές και δωρεάν συναυλίες για το κοινό, που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Αιγιαλείας από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., ενώ τη σκυτάλη παίρνει ο θεσμός «Οινοξένεια» από τις 16 έως τις 26 Αυγούστου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr