background img
banner
banner

Πήρε και Δασκαλόπουλο, Γεωργακόπουλο ο ΑΟ Αιγιαλέων!

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΕΡΥΣΙΝΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ “ΚΟΡΜΟΣ”

 

Μια ομάδα ακόμη πιο δυνατή από την περυσινή χρονιά που μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και άνοδο στην Α1 Εθνική βόλεϊ φτιάχνει ο ΑΟ Αιγιαλέων, ο οποίος ανακοίνωσε και την απόκτηση των Φάνη Δασκαλόπουλου και Θάνου Γεωργακόπουλου! “Τους καλωσορίζουμε στην αθλητική οικογένεια του συλλόγου μας και τους ευχόμαστε Υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Who is who: Ο Φάνης Δασκαλόπουλος γεννημένος στις 11/10/1985 στην Πάτρα έχει ύψος 194cm και αγωνίζεται στην θέση του διαγώνιου – ακραίου. Ξεκίνησε το volley στα 14 χρόνια του στην Ολυμπιάδα Πατρών όπου έμεινε για 14 Χρόνια, το 2013 μετεγγράφηκε στην Ομόνοια Ναυπάκτου για 1 έτος και το 2014 επέστρεψε στην Πάτρα για λογαριασμό της Ε.Α.Π. όπου και έμεινε μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Αθλητής με μεγάλη εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί οχτώ χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, Επίσης έχει αγωνιστεί με το κλιμάκιο της Πάτρας κατακτώντας την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο Θάνος Γεωργακόπουλος γεννημένος στις 31/05/1991 στην Πάτρα έχει ύψος 191cm και αγωνίζεται στην θέση του Ακραίου. Ξεκίνησε το volley από τα αναπτυξιακά τμήματα της Παναχαϊκής στη συνέχεια αγωνίστηκε στην αντρική ομάδα από το 2009 έως και το 2013 βοηθώντας στην άνοδο της ομάδας στη volley league. Την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 έπαιξε ως δανεικός στην Ολυμπιάδα και το 2014-2015 επέστρεψε στην Παναχαϊκή. Η ομάδα της Αιγιάλειας ανανέωσε τη συνεργασία της και για τη νέα σεζόν και με τους Ανδρέα Παπασταθόπουλο, Βασίλη Αναστασόπουλο, Κοσμά Κοσμά. «Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους και τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr