background img
banner
banner

Παράταση τουλάχιστον 30 ημερών…

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ

 

Να ληφθεί απόφαση για μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των σχετικών προτάσεων για το πρόγραμμα με τίτλο «Εξωστρέφεια-Διεθνοποίηση των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» ζητά με επιστολή του προς τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνο Καρπέτα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας. Μάλιστα, του ζητά παράταση τουλάχιστον κατά 30 ημέρες, ώστε να επιτευχθεί για όλα τα μέρη το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο κ. Μαρλαφέκας, ΄΄ο σχεδιασμός του προγράμματος από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της περιοχής μας, είναι σε απόλυτα θετική κατεύθυνση και οι δράσεις και οι επιλέξιμες κατηγορίες δαπάνης που επιδοτεί θα δώσουν την δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτύξουν και να ενισχύσουν την παρουσία τους στις αγορές του εξωτερικού με ουσιαστική και δυναμική παρουσία. Ο προγραμματισμός από τις επιχειρήσεις για την υλοποίηση των δράσεων με την ποικιλία που προσφέρεται και ιδιαίτερα στις προωθητικές ενέργειες και τις εκπαιδεύσεις, απαιτεί σημαντικό χρόνο για την σωστή προετοιμασία. Σε συνδυασμό δε με την μεσολάβηση του Αυγούστου που είναι μήνας διακοπών (και στην χώρα μας), έχουν προκληθεί σε πολλές επιχειρήσεις σημαντικές καθυστερήσεις για την προετοιμασία του φακέλου υποβολής της πρότασης, συγκέντρωση προσφορών και προσδιορισμό συνεργατών που θα απαιτηθούν΄΄.

΄΄Στα πλαίσια αυτά και για να υπάρξει επαρκής χρόνος στην προετοιμασία αλλά και για να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή, μεταφέρουμε την ανησυχία πολλών μελών μας που ζητούν παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας. Στα πλαίσια αυτά, παρακαλούμε να μεταφέρετε την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των σχετικών προτάσεων τουλάχιστον κατά 30 ημέρες, ώστε να επιτευχθεί για όλα τα μέρη το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα΄΄, καταλήγει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr