background img
banner
banner

Αξέχαστη η βραδιά στα Βαλιμίτικα με τον Γιάννη Καραμάνο!

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΛΙΜΙΤΙΚΩΝ «ΑΙΟΛΟΣ»

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχθηκαν τον Αύγουστο, πολυάριθμοι φίλοι του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλιμιτίκων «Ο Αίολος» και του αγαπημένου καλλιτέχνη Γιάννη Καραμάνου, στην πιο ήσυχη και γλυκιά βραδιά του φετινού καλοκαιριού. Η παραλιακή πλατεία των Βαλιμιτίκων, για ακόμη μία χρονιά, πλημμύρισε νότες και μελωδίες, με τον Σύλλογο και τον καλλιτέχνη, να χαρίζουν σε όλους όμορφες στιγμές!

Τους παριστάμενους, που είχαν κατακλύσει την πλατεία, καλωσόρισε η πρόεδρος του «Αίολου» Ρούλα Ανδρικοπούλου, ευχαριστώντας τον καλλιτέχνη αλλά και όλους όσοι στηρίζουν τον Σύλλογο, ανταποκρίνονται και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του. Η βραδιά περιελάμβανε, εκτός από σουβλάκια, αναψυκτικά και ποτά, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου.

Ένας… μαραθώνιος τραγουδιών που όλοι μας έχουμε συνδέσει με στιγμές της ζωής μας, ερμηνεύτηκαν μοναδικά από τον Γιάννη Καραμάνο και τους φίλους του, παρασύροντας συχνά πυκνά το κοινό που τραγουδούσε μαζί τους. Ούτε η διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα δεν σταμάτησε τον ακούραστο καλλιτέχνη και δεν έκαμψε την όμορφη διάθεση του κόσμου που λίγο μετά, μεταφράστηκε σε κέφι και χορό!

Το πρώτο δίωρο της μουσικής βραδιάς περιελάμβανε εκπλήξεις, με τον ερμηνευτή να «δένει» μοναδικά την ξεχωριστή φωνή και τους ήχους της κιθάρας του με τους «φίλους» του. Ποιοι ήταν αυτοί; Η ταλαντούχα εγγονή του Κατερίνα που ερμήνευσε τέσσερα τραγούδια, αλλά και η νεαρή (μόλις 13 ετών) Μαρία Λαμπροπούλου από τα Βαλιμίτικα που εντυπωσίασε και συγκίνησε με την αγγελική φωνή της! Ιδιαίτερη ήταν η συνύπαρξη της Αιγιώτισσας σοπράνο Μαρίας Πετεμερίδου με τον Γιάννη Καραμάνο, αλλά και η εμφάνιση του αδελφού του Χρήστου που τους συνόδευσε στο πιάνο.

Η… θάλασσα μελωδιών και ρυθμών… κύλησε μέχρι αργά τη νύχτα… Αξίζουν πολλά «μπράβο» σε όλους!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr