background img
banner
banner

Αντιδράσεις φέρνει η νέα ανατροπή στο διαγωνισμό ηλεκτροκίνησης στο Κιάτο-Ροδοδάφνη

Ο διαγωνισμός για την ηλεκτροκίνηση στο σιδηροδρομικό τμήμα Κιάτο-Ροδοδάφνη συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς εντύπωση προκαλεί η αλλαγή στάσης συγκεκριμένου μέλους της Επιτροπής στο διαγωνισμό αναφορικά με την προσκόμιση εγγράφων από την ΑΚΤΩΡ σε ένα έργο που κηρύχθηκε έκπτωτη μετά την εξέταση του φακέλου.

Όπως λένε, είναι εντυπωσιακό την ώρα που Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος διατήρησαν την ίδια στάση, ένα άλλο μέλος να αλλάξει την ψήφο του και με αυτό τον τρόπο να κρίνει την έκβαση του διαγωνισμό.

Να θυμίσουμε, πως στον συγκεκριμένο διαγωνισμό είχε μειοδοτήσει η ΑΚΤΩΡ με 53,83%, στη συνέχεια η Επιτροπή την έκρινε έκπτωση λόγω απουσίας εμπειρίας σε ένα πεδίο του διαγωνισμού και ανακηρύσσοντας την ΤΕΡΝΑ μειοδότρια και κατόπιν ένστασης και προσκόμισης εγγράφων, επανέκτησε το προβάδισμα στη δημοπράτηση.

Τώρα, περιμένουμε την αντίδραση (αν υπάρξει) από την άλλη πλευρά. Αυτό που φαίνεται είναι ότι η διαγωνιστική διαδικασία θα καθυστερήσει χρονικά την ώρα που μιλάμε για ένα έργο κρίσιμο για να φτάσει το ηλεκτροκίνητο τρένο μέχρι την Αχαϊα για πρώτη φορά.

Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην “επιχειρηματική αρένα”.

Πηγή: ypodomes.com


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr