background img
banner
banner

«Έφυγε» ο ιατρός Μάκης Βανδώρος

ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (Ε.Ι.Ν.Α) εκφράζει την βαθύτατη λύπη για την πρόωρη απώλεια του διευθυντή του Παθολογοανατομικού εργαστηρίου του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», Μάκη Βανδώρου, που έφυγε από τη ζωή, στα 60 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους και τους συνεργάτες του.

Να σημειωθεί ότι ο εκλιπών είχε εργαστεί για χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου προσφέροντας στην τοπική κοινωνία και όλοι έχουν να θυμηθούν τα καλύτερα, ενώ ήταν και μέλος της Τριμελούς των γιατρών του νοσοκομείου.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΕΙΝΑ αναφέρει τα εξής: ΄΄Οι παλιότεροι τον γνωρίζαμε από κοντά. Με τη συμμετοχή του στο Δ.Σ της Ε.Ι.Ν.Α και τους αγώνες για την υπεράσπιση της Δημόσιας και Δωρεάν Υγείας στην περιοχή, άφησε το δικό του στίγμα.

Πάντα με ανιδιοτέλεια και αίσθημα ευθύνης, με ουσιαστική άποψη και τοποθέτηση. Ήταν ένας ειλικρινής, ηθικός και προσιτός άνθρωπος.

Παράδειγμα γιατρού και ανθρώπου. Μέχρι την τελευταία στιγμή πάλεψε την ασθένειά του με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Θα είσαι πάντα μαζί μας. Καλό σου ταξίδι΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr