background img
banner
banner

Είχε άσσους η δημοτική αρχή

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ “ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ” ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και παράλληλα να “αποδράσουν” για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (1/8) γνωστοί Αιγιαλείς, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου (και όχι μόνο).
Μέλη της ομάδας του δημάρχου Αιγιάλειας Θανάση Παναγόπουλου αντιμετώπισαν μία ομάδα… επιλέκτων, σε έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη στο ανοιχτό γήπεδο του κολυμβητηρίου Αιγίου.

Τον δήμαρχο πλαισίωσαν, οι αντιδήμαρχοι Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Βασίλης Χριστόπουλος, Γιώργος Γιοβάς, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Στράτος Βαρδάκης και ο νεαρός Μιχάλης Παναγόπουλος που έτρεχε όσο… όλοι οι άλλοι μαζί. Στην αντίπαλη ομάδα ήταν ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σταθακάρος, ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυκής “Ο Άγιος Νικόλαος”, Νίκος Παπαδόπουλος, ο εκδότης της εφημερίδας “ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΠΕΣ Νίκος Μιχαλόπουλος και ο τ. αντιδήμαρχος Αιγίου Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Δημοτική ομάδα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και πήρε σημαντική διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο που αποδείχθηκε ότι ήταν αδύνατο να καλυφθεί από τους Επίλεκτους. Έτσι, το τελικό 26-18 ήρθε απόλυτα φυσιολογικά για τους νικητές που είχαν κορυφαίο και mvp του ματς τον Βασίλη Χριστόπουλο που πέτυχε 14 πόντους (ο οποίος ήταν νικητής και στον διαγωνισμό… ελεύθερων βολών που ακολούθησε). Καλύτερος παίκτης για τους “Επίλεκτους” ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος που σημείωσε και τους περισσότερους πόντους.

Επιπλέον, η Δημοτική ομάδα παρατάχθηκε με 6 παίκτες έναντι 5 των Επιλέκτων και είχε την πολυτέλεια μιας αλλαγής στη διάρκεια του αγώνα. Να τα… λέμε κι αυτά. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι έγινε σε ολόκληρο το γήπεδο και είχε διάρκεια 4 δεκαλέπτων, χωρίς βέβαια να σταματάει ο χρόνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία για τον αγώνα είχαν η διοίκηση του ΝΠΔΔ με την “Πρώτη” και σκοπό είχε την ανάδειξη του χώρου άθλησης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-7, 14-11, 20-12, 26-18.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Θαν. Παναγόπουλος 2, Χριστόπουλος 14, Παπαγιαννακόπουλος, Γιοβάς, Βαρδάκης 2, Μιχ. Παναγόπουλος 8.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ: Μιχαλόπουλος 5(1τρ.), Σταθακάρος, Αγγελόπουλος 12, Παπαδόπουλος 1, Παπαγιαννόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο αθλητικογράφος Θόδωρος Παπαναστασόπουλος.

Δημοτική Ομάδα (από αριστερά) : Βασίλης Χριστόπουλος, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Θανάσης Παναγόπουλος, Μιχάλης Παναγόπουλος, Γιώργος Γιοβάς.

Επίλεκτοι (από αριστερά) : Γιώργος Αγγελόπουλος, Νίκος Μιχαλόπουλος, Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Σταθακάρος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr