background img
banner
banner

Επιστρέφει σήμερα με Παναγιώτη Μητρόπουλο η Θύελλα Αιγίου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ20, ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ

Με τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου, η Θύελλα Αιγίου μετά το ρεπό της Κυριακής, επιστρέφει σήμερα Δευτέρα στις προπονήσεις, για την 2η εβδομάδα της προετοιμασίας.
Ο Κυριάκος Αθανασίου είχε την ευκαιρία στο διήμερο να μελετήσει να σχεδιάσει και να καταρτίσει το πρόγραμμα όλης της εβδομάδας, μετά την επιτυχημένη πρώτη που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.
Δικαιολογημένη αισιοδοξία για μια καλύτερη αγωνιστική σεζόν, μετά τις περυσινές εμπειρίες και την αγωνιστική ανάπτυξη των νεαρών, που σε κάποιες περιπτώσεις θα χαρακτηριζόταν αλματώδης.
Άλλωστε η φιλοσοφία στη Θύελλα είναι η συνεργασία με ποδοσφαιριστές που με την δουλειά και τον καιρό, θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σωματείου.

Προωθείται ακόμα ένας νεαρός στη Θύελλα

Μετά τους Γιώργο Φιλιππάτο και Δημήτρη Πλατυκώστα, ακόμα ένας νεαρός (γεννημένος το 2003) από την περυσινή Κ20, θα προωθηθεί από τον Κυριάκο Αθανασίου στην μεγάλη ομάδα.
Πέρα από τα τρία αυτά νεαρά παιδιά που πήραν το χρίσμα για τον προβιβασμό τους στην μεγάλη ομάδα, δοκιμάζονται ακόμα δυο γεννηθέντες το 2002. Μάλιστα στην ίδια χρονολογία ανήκουν ακόμα οι Κωνσταντίνος Αθανασίου και Κώστας Μαραγκός, οι οποίοι είχαν πάρει την περυσινή σεζόν, αρκετά λεπτά συμμετοχής.
Επιστρέφει παράλληλα στα παλιά του …στέκια ο επιθετικός Παναγιώτης Μητρόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr