background img
banner
banner

Σελιανίτες εναντίον… Σελιανιτών σε ιστορικό ματς | ΦΩΤΟ

Μία ιστορική αναμέτρηση ανάμεσα σε Σελιανίτες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Αυγούστου στο γήπεδο Δημητρόπουλου. Σελιανίτικα Vs Σελιάνα, με αντιπάλους βετεράνους των δυο χωριών, σε έναν αγώνα που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιάνας “η Φελλόη” και ο Κεραυνός Σελιανιτίκων.

Τιμήθηκαν ο ιστορικός πρόεδρος του Κεραυνού Σελιανιτίκων Γιάννης Τζεβελέκος (φωτ.) και ο κορυφαίος Σελιανίτης ποδοσφαιριστής Θοδωρής Παπανικολόπουλος. Ήταν η πρώτη ποδοσφαρική συνάντηση των βετεράνων των δύο ομάδων, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο θυμήθηκαν τα παλιά και απόλαυσαν το παιχνίδι με τη ψυχή τους. Παρόντες μεταξύ άλλων, ήταν και ο Γιώργος Χελάκης που ως γνωστόν κατάγεται από τη Σελιάνα και ακόμη, ο πρόεδρος του Παναιγιαλείου Δημήτρης Μπαλαφούτης, ο Δημήτρης Μπαλής, ο Τάσος Αστροπαλιώτης, ο Δημήτρης Αυλωνίτης, ο Γιάννης Καρασπύρος, ο Αντώνης Σταυρόπουλος, ο Γιώργης Κούτουλας, ο Βασίλης Τσουτσέος, ο Παναγιώτης Στρουμπούκης, ο Ντίνος Ντρίτσας κ.α.

Το βραβείο στον “Γκρόμπελαρ”, παρέδωσε ο γνωστός παλαίμαχος δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός. Για την ιστορία, αν και μικρή σημασία έχει, οι βετεράνοι της Σελιάνας κέρδισαν το παιχνίδι με 2-0.

Στον αγώνα συμμετείχαν: Για τα Σελιανίτικα οι Γιάννης Τζεβελέκος, Γιάννης Σταυρόπουλος, Χρήστος Μετζελόπουλος, Μπαλαφούτης Δημήτρης, Βασίλης Δημακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Σπύρος Σερβές, Κώστας Τσουμπός, Θανάσης Σκούρτης, Γιάννης Καλαντζής, Θοδωρής Παπανικολόπουλος, Άγγελος Παπανικολόπουλος, Γρηγόρης Τσουμπός.

Για τη Σελιάνα οι Τάσος Αστροπαλιώτης, Αντώνης Σταυρόπουλος, Δημήτρης Αυλωνίτης, Γιώργος Λίγκρης, Γιώργος Χελάκης, Κώστας Χειρούλης, Παναγιώτης Στρουμπούκης, Δημήτρης Μπαλής, Γιάννης Καρασπύρος, Γιάννης Μακρυγιάννης, Βασίλης Τσουτσέος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr