background img
banner
banner

Συνεχίζει να καίει ξερά χόρτα και καλαμιές η φωτιά στο Λόγγο

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Λόγγου, καθώς η πυρκαγιά συνεχίζει να καίει εκτάσεις. Η φωτιά που ξεκίνησε μετά τις 17:00 το απόγευμα, στην περιοχή του Λόγγου, κοντά στο ποτάμια, έκαψε καλαμιές αλλά στη συνέχεια επεκτάθηκε σε παρακείμενες εκτάσεις, που δεν υπήρχαν χόρτα και δεν είχαν καθαριστεί. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΠΥ Αιγίου, με 4 οχήματα, που δίνουν μεγάλη μάχη με τις φλόγες, καθώς λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο της φωτιάς βρίσκονται σπίτια.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Λόγγου, κ. Δημήτρης Μητρόπουλος, ανέφερε πως η πυρκαγιά εξαπλώθηκε γρήγορα, καθώς στο σημείο υπήρχαν πολλές καλαμιές, που κάηκαν αμέσως αλλά και κάποια κτήματα, που παρά τις συνεχείς οχλήσεις της κοινότητας, οι ιδιοκτήτες δεν τα είχαν καθαρίσει.

Νωρίτερα

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πυρκαγιά, που καίει κυρίως καλάμια, στην περιοχή του Λόγγου, κοντά στο ποτάμι. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου, συνολικά 4 οχήματα με άνδρες  της ΠΥ με στόχο τον περιορισμό της πυρκαγιάς, πριν εξαπλωθεί σε διπλανές εκτάσεις. Μέχρι αυτή τη στιγμή υπολογίζεται  πως η φωτιά έχει κάψει έκταση ενός στρέμματος.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr