background img
banner
banner

Η Δόξα Χαλανδρίτσας αντί του Διακοπτού

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ

Μετά την οριστική παραίτηση του Διακοπτού από το πρωτάθλημα, τη θέση του παίρνει η Δόξα Χαλανδρίτσας.
Χθες το βράδυ είχαμε την ανακοίνωση του Τριταιϊκού, βάσει της οποίας δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που σημαίνει ότι θα αντικατασταθεί από τον Φαραϊκό.
Κανονικά θα έπρεπε να παίξει μπαράζ ο Φαραϊκός με τον Αετό Ρίου, όμως η ομάδα του Ρίου είναι τιμωρημένη μέχρι το πρώτο 10ήμερο του Οκτώβρη, που σημαίνει ότι τίθεται …νοκ άουτ.
Το κακό όμως δεν σταματά εκεί για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και τις συνέπειες που επιφέρει με τις αποχές. Αμφιβολίες υπάρχουν για το αν θα δηλώσει συμμετοχή ο Εθνικός Σαγεΐκων, ενώ περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα προκύψει, στο πέρας των δηλώσεων συμμετοχής.

Σε ετοιμότητα πλέον και η Φλόγα Ροδιάς

Είπαμε στη θέση του Διακοπτού η Δόξα Χαλανδρίτσας, στη θέση του Τριταιϊκού ο Φαραϊκός, αν προκύψει κι άλλη παραίτηση τι γίνεται;
Ας ετοιμάζονται λοιπόν καλού – κακού τα σωματεία που θα δώσουν μπαράζ να την καλύψουν τα οποία είναι: Από τον 1ο όμιλο της Αχαγιάς ο Ωλενιακός, από τον 2ο όμιλο της Πάτρας η Αρόη και από τον 3ο όμιλο του Αιγίου, η Φλόγα Ροδιάς και να δούμε που θα φτάσει το κακό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr